با سلام خدمت دوستان عزیز یک سوال خیلی ساده دارم که حتما خیلیا بلدن من یک میز کامل رو از روی نمونه واقعیش ساختم فقط دسته هاش یکم اذیتم کرد با اینگه می دونم سادست خواستم با extrud و hyper و غیره برم نشد اینم عکساش با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز یک سوال خیلی ساده دارم که حتما خیلیا بلدن من یک میز کامل رو از روی نمونه واقعیش ساختم فقط دسته هاش یکم اذیتم کرد با اینگه می دونم سادست خواستم با extrud و hyper و غیره برم نشد اینم عکساش با تشکر
شکلشو با spline در بیار و ابزار sweep رو بهش اعمال کن
همین کارو کردم اما مشکلم گردی بالاست اونو چجوری گرد کنم همینطور پایینو کاملا صاف حالته تقریبا نیم دایره میشه گفت مثل عکس دقیق همون شکلی
اینم شکلای spline ام فکر کنم درسته دیگه نه؟
خوب درسته ولی اونکار رو آخر نباید انجام داد وقتی که قسمت طلائی رو درست بسازم و سفید رو بعد به هم بچسبونم الان بعد این مرحله رو میشه دقیق بگید ببینم چیکار کنم اینجا موندم که چجوری نیم دایره سفید و اون قسمت طلائی رو دقیق بسازم از sweep برای بیشتر تکست استفاده کردم و کاربردشو اینجا نمی دونم دقیق میشه مرحله به مرحله اینو بگید چیکار کنم فکر نمی کنم کاری داشته باشه اما من یکم گیج شدم
با ابزار Loft تست کنید
من تست کردم خوب در اومد
با loft کردم دقیقا مثل extrud شد عکس از کارتون میذارید ببینم بغلاش همینجور صافه اونار بخوام خم کنم باید چیکار کنم؟
در عکس e=extrud
L=loft
تقریبا اینطوری میشه در اورد فقط باید تعداد spline رو بیشتر کنید و روی جزئیات کار بیشتر کار کنید
با چه ابزاری اینکارو کردید اگر اشتباه نکنم با 3 تاspline زدید کارو درسته؟
این چطوره؟