درود عزیزان
ورژن 3.0.7 پلاگین محبوب تنظیمات رنگ Color Finesse رو می توانید دانلود و استفاده کنید.
با کمک این پلاگین می توانید در نرم افزار افتر افکت تنظیمات رنگ رو به صورت استاندارد انجام بدید.
لینک دانلود پلاگین
درود عزیزان
ورژن 3.0.7 پلاگین محبوب تنظیمات رنگ Color Finesse رو می توانید دانلود و استفاده کنید.
با کمک این پلاگین می توانید در نرم افزار افتر افکت تنظیمات رنگ رو به صورت استاندارد انجام بدید.
لینک دانلود پلاگین
این پلاگین نحوه نصبش چجوریه؟
من نتونستم نصبش کنم.یه جایی میگه یکی از دو گزینه رو انتخاب کنم هرکودوم رو که انتخاب میکنم و next رو میزنم بعدش دیگه گزینه next وجود نداره و فقط back و cansell
رااهنماییم کنین لطفا
یاد بگیرید سلام کنید
اول از همه فایل Color Finesse 3.0.7 Installer.exe رو نصب کنید که نصب آن فقط باید Next بزنید بعد تیک خواندن قوانین رو بزنید و Instal رو بزنید تا نصب بشه
حالا برای کرک فایل Color Finesse 3.0.7 64-bit fix.exe رو نصب کنید
اگه اون پنجره color Fines LP برای شما به مرحله بعد نمیره بخاطر اینه که ورژن نرم افزار شما رو پشتیبانی نمیکنه چون برای ورژن CC است هنوز ورژن جدیدتر نیومد
خود پلاگین Color Finesse رو باز کنید و بعد صفحه ای باز میشه که هر چی دلتون میخواد بنویسید نرم افزار خودش کرک میشه و بعد می توانید از پلاگین استفاده کنید
استاد برای منم مشکل این دوستمون پیش اومده و به مرحله بعد نمیره و فقط گزینه بک و کنسل داره... اما افتر من cc منتها پریمیرم cs6... :-(
سلام
خوب روی پریمیر نصب کنید
http://forum.video-effects.ir/thread8221.html
سلام آقای هادی پور واسه منم همین مشکل دوستان پیش اومده ، ورژن پریمیر من 2015.3 هست
ورژن 3.0.10 هم فکر کنم واسه 32 هست