با سلام خدمت اقای هادی پور و اساتید محترم
می خواستم ببینم چطور میشه گنبد و مناره رو با حرکت پرچم از بکگراند بصورت دقیق جدا کرد به غیر از روتوسکوپی
با سلام خدمت اقای هادی پور و اساتید محترم
می خواستم ببینم چطور میشه گنبد و مناره رو با حرکت پرچم از بکگراند بصورت دقیق جدا کرد به غیر از روتوسکوپی
ویرایش توسط mohammad6 : 09-11-16 در ساعت 03:43
سلام
با اجازه از آقای هادی پور
خب اگه منظورتون از بک گراند آسمان هست که رنگش آبی هست میتونید با keylight1.2 حذفش کنید
با سلام دوست عزیز
برای حذف کردنش luma key هم میتونی استفاده کنی .فکر میکنم این از key light بهتر خواهد بود .
موفق باشی
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
ممنون دوستان
منظورم اینه که غیر از گند و مناره و پرچم همه جیز رو جدا کنم مثلا با ماسک ترکر می خوام جدا کنم ولی حرکت پرچم رو نمیشه جدا کرد
ببین دوست من روشهای مختلفی برای این کار هست . شما میتونی از لایه ای که داری یه کپی بگیری و قسمت پرچم رو با یه ماسک بزگتر جدا کنی و بعد با lumakey بکگراند آسمون رو حذف کنی و بعد در لایه پایینی ای که داری با ابزار mask path اون مناره و گنبد رو انیمیت بزنی و بقیه ساختمونا رو حذف کنی
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
robo brush