سلام دوستان من وقتی میخوام با المنت3Dکار کنم ارور openGL روی اسکرینم ظاهر می شه با کد ارور 7 که بناچار باید اط نرم افزار افترافکت خارج بشم در ضمن مشخصات سیستمم گرافیکم nvidia quadro 3000m 2gb هست
سلام دوستان من وقتی میخوام با المنت3Dکار کنم ارور openGL روی اسکرینم ظاهر می شه با کد ارور 7 که بناچار باید اط نرم افزار افترافکت خارج بشم در ضمن مشخصات سیستمم گرافیکم nvidia quadro 3000m 2gb هست
کارت گرافیک شما در لیست حداقل پردازشگرهای تصویری مورد نیاز و قابل قبول است، پس به احتمال زیاد مشکل از عدم ساپورت نیست.
پیشنهاد میکنم ابتدا با آپدیت کردن و نصب آخرین نسخه درایور کارت گرافیکی اتان یک تست بکنید.
سپس درایور همراه کارت گرافیک خود را نصب کنید (دیسکی که به همراه کارت گرافیک در هنگام خرید دریافت کردید) یا درایوری کمی قدیمی تر از آخرین نسخه به روز در اینترنت را تست کنید.
* حتماً از بسته های دانلودی کامل استفاده کنید و از به روز رسانی درایور توسط آپدیت ویندوز و یا آپدیت توسط نرم افزارهای نصب کننده درایور خودداری کنید.
* اگر نسخه افترافکت شما CC2018 هست، حتماً element 3D را به آخرین نسخه موجود بروزرسانی کنید (در صورت امکان، افترافکت قدیمی تری را نیز برای تست نصب کنید).