سلام. یه سوال برام پیش اومد. گفتم ندونستنش شاید بعدها به ضررم تموم شه
در تری دی مکس: در هنگام انتخاب موتور رندر با دو گزینه : vray adv با vry RT مواجه میشیم. تفاوتشون چیه؟
سلام. یه سوال برام پیش اومد. گفتم ندونستنش شاید بعدها به ضررم تموم شه
در تری دی مکس: در هنگام انتخاب موتور رندر با دو گزینه : vray adv با vry RT مواجه میشیم. تفاوتشون چیه؟
دوست عزیز vray rt یعنی vray realtime و ADV یعنی advanced
VRAY RT برای پردازش از سی پیو(CPU) استفاده میکنه و ADV از کارت گرافیک (GPU)
یعنی کسی که کارت گرافیک قوی داشته باشه میتونه از ADV استفاده کنه ولی به نظر من RT کیفیت مطلوب تری داره
احتمالا اشتباه خوندین.چون من امتحان کردم و vray rt کیفیت بهتری داره.اصلا از اسمش معلومه realtime یعنی موقعیت واقعی.
البته کارت گرافیکی که من ازش تست کردم زیاد قوی نبوده و با سیستم خودم امتحان نکردم.ولی خوب اگر کارت گرافیک قوی داشته باشی زمان رندر 10 برابر میشه.من یه صحنه ای رو که واسه شرکت ساختم واسه تست با جی پی یو رندر کردم 6 ثانیه شد ولی با cpu cori7 زمانش 1دقیقه و 46 ثانیه شد
نه درست خوندم .بله حرف شما درسته فعلا خوب نیست چون هنوز کامل نشده رندر خوبی نمیده ،من براتون سایتو میفرستم اگه دوست داشتید مطالعه کنید.
ویرایش توسط sam_ma : 03-16-14 در ساعت 23:03
خوش حال میشم بفرستی. ولی من یه بار توی شرکتی که توش کار میکنم تست کردم. اگر دوست داری یه بار دیگه رندر میگیرم نتایجو ببینی.و من چیزی که دیدم رئال بودن rt نسبت به adv بود...
من همون دیروز فرستادم :d چرا بهتون نرسیده نمیدونم بازم فرستادم
بر حسب اتفاق بحث خوب و علمی تون رو خوندم بسیار عالی و مفید بود و به نظر بنده هر دو نظر شما از جهاتی در ست می باشد و من هم یک پیشنهادی برای کسایی که دوست دارن با GPU رندر بگیرن و زمان رنر براش اونها مهم است دارم که پیشنهاد می کنم از موتور رند octane render
استفاده کنن که به جرات می تونم بگم سرعتش بیشتر از 5 برابر vray rt است