با سلام تورو خدا كمك كنيد ميان كار در افتر افكت ارور ميده بسته ميشه نرم افزار
0 42 crashed....اينو ميده
كمك كنيد لطفا
با سلام تورو خدا كمك كنيد ميان كار در افتر افكت ارور ميده بسته ميشه نرم افزار
0 42 crashed....اينو ميده
كمك كنيد لطفا
كمك كنيد لطفااا
با سلام ؛
دوست من ؛ شما باید لطف کنید و مشخصات سیستم و ورژن افترافکتی که نصب فرموده اید را ذکر نمائید تا دوستان بتوانند بهتر راهنمایی کنند چون این ایرور چندین دلیل دارد که یکی از آنها ضعف سیستم و کارت گرافیک است و یکی هم ممکن است بدلیل ایراد در فایل داینامیک لینک و برخی مشکلات ناهمگونی در ویندوز شما باشد . پس لطفا اطلاعات سیستم خود را ذکر بفرمائید تا دوستان راهنمایی کنند. موفق باشید
با سلام ؛
دوست من ، لطفا به پوشه نصب افترافکت خود بروید و روی آیکن " AfterFX " کلیک راست کرده و گزینه " Properties" را انتخاب کنید و سپس وارد سربرگ " Compatibility " بشوید و تیک گزینه ی " .... Run this Program in compatibility " را بردارید . این را امتحان کنید انشاالله که مشکلتان حل بشود . موفق باشید .
مرسي دوست عزيز اين كار را كرده بودم و جوابي نگرفتمم
با سلام ؛
دوست من ؛ با این مطالبی که شما فرمودید شاید لازم باشد تا افترافکت خود را آنینستال وحذف کنید و مجددا با دقت نصب بفرمائید . اما اگر قبلا این راه را هم آزموده اید یکبار هم با کمک نرم افزار " Your Uninstaller " آنرا آنینستال کنید تا فایلهای جانبی باقیمانده از نصبهای قبل از خود را هم بکلی پاک کند . موفق باشید .
مرسي اين كار را هم كرده ام حتي ويندوز را هم دوباره نصب كردم
شما در حال کار از صفحه تصویر بگیرید، ببینید دقیقاً چه موقعی این مشکل پیش میاد. شاید یک افکت خاصی مشکل داره با کارت گرافیک شما.
پیشنهاد دیگه ای هم که میتونم بدم اینه که از یک نسخه قدیمی تر افترافکت استفاده کنید تا زمانیکه بتونید هزینه کنید و سیستم رو آپگرید کنید.
مرسي از كمك