چرا من وقتی عملیات ترک موشن رو انجام میدم یه لرزش های بیخودی به وجود میاد ایا باید جای مشخصی رو برای ترک انتخاب کنم
چرا من وقتی عملیات ترک موشن رو انجام میدم یه لرزش های بیخودی به وجود میاد ایا باید جای مشخصی رو برای ترک انتخاب کنم
با سلام ؛
دوست من ، این مشکلات اغلب بدلیل کیفیت بد فیلم و نویز و تداخل رنگ و نزدیکی کنتراستهای رنگ و همچنین لرزشهای ناخواسته هنگام فیلمبرداری در فیلم رخ میدهد . بهتر آنست که در تولید فیلم از ابتدا به کیفیت دوربین و توانمندی فیلمبردار توجه کنیم اما بهرحال چاره کار متفاوت است ابتدا نوع نرم افزار ترکینگ و دقت عمل آن مورد توجه است و سپس ابتدا با استفاده از پلاگینها لرزش فیلم مورد نظر گرفته شده و بعد هم گاهاً با افزایش کنتراست رنگی بطور موقت فیلم را ترکینگ میکنند و سپس اطلاعات ترکینگ را به فیلم اصلی منتقل و ادامه کار بر روی فیلم با کنتراست اولیه صورت میگیرد . البته همانطوریکه خودتان هم اشاره فرمودید انتخاب نقاط مناسب هم یکی از اجزائ مهم کار است . کلاً اینکار به تمرین و تبحر و تجربه شما مربوط میشود . اگر در موضوعات انجمن سرچ بفرمائید پاسخهای متنوع دوستان را که در گذشته ابراز شده است خواهید داشت . موفق باشید .
ویرایش توسط kkhodaey : 05-06-17 در ساعت 03:06