با سلام خدمت دوستان.نسخه مکس من 3ds max 2014-16.0.420.0هست ولی هر پلاگینی مثل vray یا mad car روش نصب می کنم جواب نمیده و مجبور شدم که از متریالهای خود برنامه استفاده کنم.اگه کسی راه حلی برای حل مشکل داره ممنون میشم.
با سلام خدمت دوستان.نسخه مکس من 3ds max 2014-16.0.420.0هست ولی هر پلاگینی مثل vray یا mad car روش نصب می کنم جواب نمیده و مجبور شدم که از متریالهای خود برنامه استفاده کنم.اگه کسی راه حلی برای حل مشکل داره ممنون میشم.
دوست گرامی وقتی به درستی کرک نشه نمیاد توی تری دی مکس باید درست نصب بشه
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
بله کرک خیلی مهمه چون تمام نرم افزارهایی که ما استفاده می کنیم مجانیه.هم از بابت نحوه نصب و هم نحوه کرک کردن مطمئن هستم.
برای vray تمام قابلیت ها به جز متریالها قابل استفاده است.ولی mad car را نمی تونم از منو اضافه کنم و خودش هم که اضافه بشه به محض اجرا کردن برنامه را می بنده.در ضمن پلاگین ها را از همین سایت و چند سایت دیگه دانلود کردم و به نظر مشکلی ندارن.حتی یکی از اونا را از دیسک یک برنامه تری دی مکس دیگه کپی کردم که باز هم جواب نداد.
با تشکر از شما.از نظر کرک درسته و اصلا از طریق منو هم قابل دسترس نیست فکر کنم باید دنبال پلاگین های دیگه باشم.با تشکر از راهنمایی های ارزشمند شما.