سلام جدیدن در برنامه های تلویزیونی یک افکت جدید دیده می شه که مثلا دوتا مابع با رنگهای مختلف تو هوا پاشیده می شه و سپس به هم برخورد می کنند دوستان عزیز ایا پلاگین خاصی در این زمینه وجود دارد یا با نرم افزاری غیر از افتر افکت این کار انجام می شود ؟
سلام جدیدن در برنامه های تلویزیونی یک افکت جدید دیده می شه که مثلا دوتا مابع با رنگهای مختلف تو هوا پاشیده می شه و سپس به هم برخورد می کنند دوستان عزیز ایا پلاگین خاصی در این زمینه وجود دارد یا با نرم افزاری غیر از افتر افکت این کار انجام می شود ؟
ویرایش توسط mirbehnam : 07-20-13 در ساعت 02:08
عزیز یا کلیپ اماده هستند یا باید تو نرم افزار های سه بعدی ساخته بشن
یه کلیپ زیبا از چیزی که میخوای
http://vimeo.com/16052801
سلام
این کارو تو نرم افزار ریل فلو real flow که یه نرم افزار 3بعدی هست درست وبعد داخل نرم افزارهای سه بعدی مادر ,مثل مایا و تری دی , نور پردازی ,متریال دهی , و...... میشه و در نهایت رندر گرفته میشه
این کیلیپ ها معمولا با دوربین های حرفه ای مخصوص فیلم برداری میشه یا در برنامه real flow شبیه سازی میشه . مثلا تیتراژ برنامه ماه عسل با برنامه Real flow هست که البته خیلی غیر حرفه ای کار کرده
سلام از اون جایی که سایتتون فوق العاده است من می اومدم اموزش ها رو فقط میدیدم ولی حالا تصمیم گرفتم تو سایت ثبت نام کنمو تو بحثاتون شرکت کنم من فکر میکنم با سافت ایمیج هم میشه انجام داد
خیلی خوش اومدی دوست عزیز امیدواریم بتونیم از تجربه شما هم استفاده کنیم ...
ممنون ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???