سلام به همه دوستان
اگه کسی ایده ای چیزی داره در هر موردی اینجا مطرح کنه تا آموزش داده شود
سلام به همه دوستان
اگه کسی ایده ای چیزی داره در هر موردی اینجا مطرح کنه تا آموزش داده شود
حسین جان من نظرم اینه یه چند وقتی از موشن گرافیک بیایم بیرون و بیریم سمت ساخت موزیک ویدئو ....
ممنون ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
به نظره من اگه کسی موزیک ویدوئی دیده که نکته جالبی توش بوده اینجا بزاره که اگه امکان پذیر بود آموزشش تهیه بشه نظرتون چیه؟
موافقم سعید جان ، خود حسین قرار بود با سینما 4دی یه آموزش در مورد حلقه ای که در کلیپ یاس محو میشه رو درست کنه ، ولی خبری نشد دیگه !!!!
دوستان من یک ایده دارم که یک عکسه و یک مفهوم فلسفی میرسونه.ایده اینه:یک قبرستان کنار یک جاده هست.آدم هایی که توی قبر هستن دارن مطالعه میکنند ولی آن هایی که تویه پیاده رو هستند عادی با یک کیف اداری دارند به سر کار میروند.مفهوم این تصویر اینه که بعضی از آدم ها آن قدر در زندگی غفلت میکنند که بعد از مرگ به فکر خود میوفتند
کسی میتونه این رو درست کنه؟
ویرایش توسط aminbinazir : 08-18-13 در ساعت 12:57
به نظر من تنها راه پیشرفت همینه که دوستان (آقای هادی پور یا هرکس دیگه) بیاد آموزش های قوی تر بزاره .... منظورم اینه که مثلا آموزش ایجاد یک کلیپ جنگی (مثلا) تو این آموزش دوستان هم آموزش کار با چندتا پلاگین چند تا تکنیک چندتا ترفند رو یاد میگیرن ... که این روش تو امر آموزش و یادگیری خیلی خیلی موثر تر از اینهکه بیایم مثلا بگیم آموزش camera تو افتر افکت ...
با تشکر
??? ???? ???? ?? ????? ???????
fبه قوله بچه ها coming soon
ویرایش توسط سعید سالاروند : 08-19-13 در ساعت 11:36
سعید جان حسین ویدئو می خواد ....
حتما ويديو رو براز فرستاده برا حسين اينم گذاشته دل ما رو آب كنه .:d