سلام کسی کرک ادیوس 7 داره
سلام کسی کرک ادیوس 7 داره
علی جان این نسخه ای که دانلود کردی آزمایشی بوده (( البته اگر از نسل جوان دانلود کرده باشی )) و کرک هنوز من ندیدم از ادیوس 7
ویرایش توسط omid8h : 08-24-13 در ساعت 10:30
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
نه دادشم از سایت دیگه گرفتم منم گشتم نبود نمیدونم چیکار کنم . به هرحال ممنون
کسی پیدا نمیشه کرک داشته باشه
ادیوس 6.5 هنوز کرک نشده و کسانی که استفاده میکنن، وقتی زمان استفاده ی آزمایشیش تموم میشه با ریست کننده ریست میکنن و دوباره استفاده میکنن. هنوز 6.5 کامل کرک نشده و زمان میبره تا ادیوس 7 کرک بشه، ولی امیدوارم هداقل یه ریست کننده ای براش ساخته بشه تا ماهم استفاده کنیم ازش. منتظر زمان باید باشی دوست عزیز...
???? ??? ???? ? ??? ?? ???? ?? ??? ?? ?? ?? ?????? ???? ? ??? ?????? ?? ???? ??? ?? ???? ?????? ???? ??? ? ????? ???? ?? ?????? ?????? ? ? ?? ??? ?????? ?? ??? ????? ...
" ?? ?????? "
به کمک تریال ریست می تونید به صورت ماهانه تمدیدش کنید به وبلاگ من برید لینک دانلودش هست
ویرایش توسط omid8h : 02-20-14 در ساعت 12:07
ادیوس 7 رو فعلا بی خیال شید چون بد فرم کرک نمیشه و تا الان هم کسی نتونسته کرکش کنه تریال ریست هم بعد از یک مدت از کار میفته و ارورر 15.00 میده من گه بی خیال شدم رفتم همون 60.50 فعلا همه چشم به راهن
جای دیدم ادیوس رو با سریال نامبر معتبر میده حدو.د 250 هزار تومان !!!!!!!
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
http://www.4shared.com/file/bYxpbrKk...US_Pro_72.html
Password : Hedika
ادیوس 7پروژه های ورژنهای قبلی رو کامل ساپورت نمیکنه فقط رم بیشتر از4گیگ ازسیستم میگیره برای سایز بالای hd زیاد به ادیوس 7دلخوش نیستم همین 6.2کار رو را میندازه
????? ??????? ?? ?? ?????? ???? ???.