سلام
با تشکر از neda داداش marvel آقای ihدی پور و agent 8 و proshot و همه کاربران و دوستان من در بزرگترین مرجع گرافیک video-effect
خروجی کشیدن از افتر بهتر است یا پریمیر ؟
سلام
با تشکر از neda داداش marvel آقای ihدی پور و agent 8 و proshot و همه کاربران و دوستان من در بزرگترین مرجع گرافیک video-effect
خروجی کشیدن از افتر بهتر است یا پریمیر ؟
ویرایش توسط ali5d : 04-06-14 در ساعت 00:06
افتر با افتر افکت چه فرقی داره ؟
خاک تو کلم
افنر بهتر است یا پریمیر :d
خوب بستگی داره شما تو چه چه نرم افزاری کار میکنید
ولی می تونید از نرم افزار media encoder که با خود این نرم افزار ها نصب میشه استفاده کنید
موفق باشید
بهترین گزینه همینطور که محسن عزیز گفتند media encoder هست ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
پس یعنی تو پریمیر کاتامو بدم
بعد پروژمو انتقال بدم به افتر افکت گذاری بکنم
بعد پروژمو ببرم نو مدیا اینکوره fullhd بکشم
درسته؟
نه !!
ببین دوست عزیز شما اگه نخوای افکت بزاری با همون نرم افزار پریمیر هم میتونید از media encoder استفاده کنید...
کارتون که تموم شد آخره کار به Export یا همون خروجی که میرسی قسمت پایینش media encoder رو نوشته اونو که بزنید رندر میشه و خروجیش رو میگیره البته شما هم باید بسته به نوع استفادتون کیفیت رو انتخاب کنید...
موفق باشی
ویرایش توسط Hossein2x : 04-06-14 در ساعت 13:20
????? ????? ?? ?????? ???? ??? ???????? ?????? ???.
?????? ???? ??? ???????? ?? ??????? ????? ?? ???? ???? ?? ?? ?????.?
دادا دمت گرم
اما من افکتای اصلیم تو افتره
یعنی همش تو افتره
ببین فرض میکنیم ما یه فیلم خام داریم می خوایم افکت بدیم تو نرم افزار افتر افکت چون پلاگینای خوبم تو افتر افکته :ی
حالا سوال من اینه
تو پریمیر کات بدم پروژرو بیارم تو افتر افکت بعد ببرم تو adobe media encore خروجی بکشم؟
و سوال ذوم
برای من فقط و فقط کیفیت مهمه کدود نرم افزار بهترین کیفیت میده adobe afer effect یا adobe preimer یا adobe media encore?
لطفا به صورت جداگانه بگید
در ضمن خانم elka eydipor شماهم بجای تشکر جواب بدید از افزون نعمتای مغز شماهم ما بهره ببریم
دوست مراحل کار برای تدوین :
پرمیر کات بزنید و در افتر افکتهای مورد نظر رو بدید و در آخر هم می برید توی اینکودر و رندر می گیرید ....
در مورد کیفیت هم کدوم بهتره باید بگم فرقی نداره عزیز ....
دلیل انتخاب اینکودر هم اینه که نرم افزار سبکی هست و رم شما رو زیاد درگیر نمی کنه در کیفیت هیچ فرقی نداره ....
شما می تونید از طریق خود نرم افزار پروژه های افترافکت و پریمیر رو باز کنید و نیازی نیست حتما لینک کنید ...
??? ????? ?? ???? ? ???? ???? ?? ??? ???
?????? ????? ???? ? ????????? ???? ???? ???
مرسی عالی بود دمت گرم