سلام...من وقتی ی متنو با پلاگین form پودر میکنم بعد متن با حالت پودرشده همینطور شناور میمونه مشکم کجاست؟ممنون میشم جواب بدین
سلام...من وقتی ی متنو با پلاگین form پودر میکنم بعد متن با حالت پودرشده همینطور شناور میمونه مشکم کجاست؟ممنون میشم جواب بدین
با سلام وتبریک سال نو ؛
دوست من ، دقیقا مشخص نفرمودید که چه انتظاری از پروژه تان دارید . آیا میخواهید پارتیکل ها بتدریج محو شوند یا شکل دیگری مد نظر شما ست . هرچه باشد در عمل معمولا چند روش برای هر کار بسته به ذوق و اقتضای پروژه و خصوصا سیستم تان وجود دارد . مثلا اگر قصد محو کردن تدریجی را دارید بهترین و سبکترین راهکار استفاده از "مت ها " یعنی تصاویر سیاه و سفید و گرادینت های سیاه و سفید است . روش دوم استفاده از تنظیمات پلاگین فورم و متغیرهایی مثل دیسپلیسمنت در آن با ایجاد کیفریم و همچنین بهمراه حرکت و یا زوم دوربین است که کمی کار را سنگینتر میکند . حالا باید پرسید انتظار و مقصود شما چیست . بهرحال میتوانید سری به بخش آموزشهای سایت بزنید و از آموزشهایی مانند آموزش زیر هم کمک
بگیرید . موفق باشید
http://www.video-effects.ir/۱۴4-آموز...-trapcode-form
ویرایش توسط kkhodaey : 03-29-17 در ساعت 01:13
سال نو شمام مبارک عزیز و ممنون ک ب سوالم توجه کردی باید بگم ک من تو این نرم افزار تازه واردم میتونی واضحتر برام توضیح بدی ک مت چیه و کار باهاش چطوریه؟من میخوام بعد اینکه متن منفجر شد ذرات به سمت دوربین و پهنا پخش بشه و همینطور ب تدریج محو بشن میشه راهنماییم کنی؟پیشاپیش ممنون
با سلام ؛
دوست من ، اگر به عرایض قبلی بنده و ویدئویی که معرفی کردم توجه کرده باشید هم متوجه چیستی " مت " ها میشوید و هم روش استفاده و اعمال کردن آنهارا خواهید آموخت همچنین برای کسب آموزش بیشتر میتوانید سری به آموزشها و ویدئوهای آموزشی سایت بزنید و نیز با یک سرچ ساده درموضوعات گذشته ، این سایت بهترینها را در اختیار شما قرار میدهد . موفق باشید .
رو این ادرسی ک گفتی میزنم میگه هیچی پیدا نشد فک کنم اشتباه دادیش ولی خب دمت گرم الان دیگه مشکلم رفع شد
با سلام ؛
عذرخواهی بنده را بپذیرید . از اینکه مشکلتان حل شد خوشحالم با اینحال دیدن آن آموزش خالی از لطف نیست . لینک تصحیح شد ، لیکن آنرا در انیجا هم خدمتتان تقدیم میکنم . موفق و پیروز باشد .
http://www.video-effects.ir/۱۴4-آموز...-trapcode-form