سلام به همه عزیزان
--------
یک مشکل و سوال داشتم میخواستم اینجا مطرح کنم ان شا الله اگر ممکنه راهنمایی بفرمایید...
اما قبل از پرسیدن اینکه من نمیدونم واقعا این مشکل هست یا اینکه مشکل نیست و طبیعی هست , در کل چون عزیزان کارشون نرم افزار های میکس و مونتاژ و گرافیکی هست و بنده هم سیستم دیگه ای ندارم که مقایسه کنم کارایی سیستم رو بهتره با شما عزیزان در میون بذارم.
--------
من وقتی نرم افزار پیناکل یا ویدیو استادیو رو باز می کنم و کار می کنم باهاشون و نگاه میکنم به Ram سیستم که چقدر استفاده میشه , میبینم که زیر 1 گیگ استفاده میشه و گاهی 400 یا 500 مگابایت و این باعث میشه نتونم وقتی دارم ویرایش میدم پروژه رو روان ببینم.
البته با پیناکل درسته چندین و چند لایه درست کردم و کلیپ های سنگین رو زیر هم گذاشتم تا ببینم کارایی بالا میره یا نه و بازم چندان بالا نرفت و البته خوب و روان نشون میداد اما استفاده Ram کم بود... یعنی 13 گیگ Ram بلااستفاده و فقط سیستم 3 گیگ نشون میده در حال استفاده.
اما برای ویدیو استادیو اصلا روان نشون نمیده. مخصوصا تکست که وارد می کنم یا چند تا کلیک و لایه زیر هم , سرعت تیک تیک میشه و نمیشه دید دارم چیکار میکنم.
من مطمئنم تقریبا مشکلی وجود داره.
اخه قبلا سیستمم خیلی پایین تر بود و همین مشکل رو داشت و الان سیستم خیلی بالاتر هست و باز هم همون شکل هست.
آیا برای شما عزیزان هم به همین صورت هست ؟ و استفاده Ram همینقدره ؟
اما برای افتر افکتس راحت 12 گیگ میزنه در حال استفاده.
لطفا بفرمایید من چیکار کنم که بتونم روان کار کنم .
Ram 16
cpu core i 7 6700
gtx 970
ممنونم ازتون