سلام من میخوام از این اسکیریپت برای حرکت لب کاراکتر استفاده کنم اما این پیغامو میده ممنون میشم کمکم کنید.
سلام من میخوام از این اسکیریپت برای حرکت لب کاراکتر استفاده کنم اما این پیغامو میده ممنون میشم کمکم کنید.
عزیزان کسی نمیخواد جوابمو بده
آخرین ورژن رو تست کنید
http://forum.video-effects.ir/thread12493.html
اون خطایی که گرفتید متاسفانه مرجع مشخصی نداره، خیلی چیزها ممکنه دلیلِ مشکل باشند.
دلیل اصلی نمایش اون خطا، تقسیم عددی بر 0 در حال اجرای اسکریپت در یکی از روتین های اسکریپت به نام y است، اطلاعات دیگری که در پنجره خطا نمایش داده شده هم فقط به مصرف دیباگ کننده و برنامه نویسی میاد که اون اسکریپت رو نوشته.
فرض رو بر این بگزاریم که اسکریپت شما سالمه و درست کرک شده:
ممکنه یکی از پارامترهایی که اسکریپت لازم داشته رو بهش نداده باشید، در چه مرحله ای و بعد از انجام چه کاری با اون خطا مواجه میشید؟ فیلم بتونید بگزارید خیلی خوب میشه.
ممکنه مشکل از نحوه ساختار پروژه باشه (اسم پروژه شما فارسیه، ممکنه همون مشکل ساز باشه، لایه هایی با نام غیر انگلیسی هم اگه دارید تغییر نام بدید).
ممکنه کانال صوتی رو درست نخونده باشه، موقعی که از پروژه پیش نمایش میگیرید صدا بدون مشکل پخش میشه؟
البته ممکنه دلایل دیگری هم باعث بوجود آمدن مشکل بشوند، چه نرم افزاری و چه سخت افزاری، پیشنهاد میکنم پروژه رو در دستگاه دیگری نیز تست کنید (اگر هم امکان آپلودش بود، اینجا بگزارید تا مراحلی که شما طی میکنید رو با هم پیش بریم و ببینیم مشکل در هر دو سمت من و شما پیش میاد یا خیر).