باسلام
دوستاان من تا دیروز این پروژه رو بازمی کردم
امروز که اومدم باز کنم این ارور رومیده وچیزی نشون نمیده
باسلام
دوستاان من تا دیروز این پروژه رو بازمی کردم
امروز که اومدم باز کنم این ارور رومیده وچیزی نشون نمیده
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
1- اگر پلاگین جدیدی به تازگی نصب کردید، آن را پاک کنید و مجدداً فایل را تست کنید. (و یا فولدر پلاگین ها را موقتاً از محل ذخیره سازی جابجا کنید C:\Program Files\MAXON\CINEMA 4D Rversion\plugins)
2- فایل خود را با یک برنامه دیگر که امکان خواندن فایل های C4D را دارد تست کنید (مثلاً پلاگین element 3D افترفکت).
3- فایل پروژه را به یکی از دوستان بدهید تا تست کند.
4- cinema 4D را کامل پاک کرده و مجدداً نصب کنید (یا یک نسخه سالم و بدون پلاگین در دستگاه دیگری نصب کنید) و فایل خود را با آن باز کنید.
اگر فایل شما در هنگام ذخیره کردن دچار مشکلی شده باشد، راه برگشتی ندارید. اگر خطا بخاطر تداخل پلاگین ها باشد، با حذف پلاگین مشکل دار و یا نصب نسخه سالم و تمیز cinema 4D مشکل حل میشه.
*** همیشه! در هر نرم افزاری! از پروژه های خود به صورت پلکانی نسخه پشتیبان بگیرید و پس از هر چند بار ذخیره سازی و یا تغییرات بزرگ یک بار پروژه را با یک شماره افزون شده در انتهای نام پروژه، save as کنید.
ویرایش توسط pejii : 03-18-17 در ساعت 02:24
????? ?? ??? ??? ?????? ? ?? ?????? ????
??? ?????? ???? ????? ?? ????????? ???? ???
?? ????? ??? ????? . . .
کیس که کیسه، نگهدارنده تجهیزات سخت افزاری. نسبت به ابعاد سخت افزارتون انتخابش میکنید (و یا قیافه اش)
در حقیقت سوال شما در مورد مادربوردهایی هست که 2 پردازنده میخورند. مادربورد های server هستند که در اکثر موارد به این 2 پردازنده خور ها ماردبورد workstation هم گفته میشه چون مصرفشون برای ساخت سیستم های کاری بیشتر هست تا برای ساخت سرور.
برای رندر های مبتنی بر CPU هم بسیار کارکرد عالی ای دارند (مثلاً octane و یا physical render داخلی cinema 4d، انکودرهای ویدیویی بهینه شده مانند handbreake و ffmpeg و.....)
قطعات خاصی روی این مادربوردها نصب میشه، سی پی یو های سرور (xeon و opteron) و رم های دارای تصحیح خطا (ECC RAM) از جمله قطعاتی هست که روی این ماردبورد ها متفاوت و پر هزینه تر از سی پی یو و رم های مورد استفاده خانگی است.
این قطعات هم درصد خطای کمتری دارند، هم برای کارکرد 24 ساعته و تحت مصرف بالا ساخته شدند. علاوه بر اینها، میزان RAM و تعداد CORE هایی که در این رده از قطعات قابل استفاده است بسیار بیشتره. برای مثال 22 core و 256 گیگ رم کانفیگ عجیبی نیست روی چنین مادربوردهایی.