سلام دوستان عزیزم ی سوال خیلی درگیرم کرده
مگه هر چقدر سرعت رم بالا باشه خب باید سرعت نرم افزار هم بالا بره پس چرا برا من اینجوری نیست
300 coresair 32 g
سلام دوستان عزیزم ی سوال خیلی درگیرم کرده
مگه هر چقدر سرعت رم بالا باشه خب باید سرعت نرم افزار هم بالا بره پس چرا برا من اینجوری نیست
300 coresair 32 g
سلام سی پی یو تو افتر افکت مهمه
?????? ??? ??? ?? ??? ???
???? ???? ????? ??? ?? ???? ??? ?? ?????
http://instagram.com/hadinoormohammadii/
سلام
در اغلب موارد ، نه خیلی .
یعنی در اغلب موارد ، با افزایش فرکانس رم (حتی تا 1.5 برابر) ، سرعت نهایی ، در حد 5 درصد (زیر 10 درصد) بیشتر میشه .
دلیل اش هم طولانی هه و در لینک زیر توضیح داده شد (البته داستان اش از این هم طولانی تر هه) :
http://forum.video-effects.ir/thread...tml#post187563
ضمن اینکه در عکسی که در پست 1 دادید ، فرکانس رم تون بصورت پیش فرض روی فرکانس 2133 هست .
اگه رم ای تهیه کردین که فرکانسی از این بیشتر داره ، یا میخواین رم تون را اورکلاک کنین ، باید مادربرد با چیپست سری Z داشته باشین تا رم تون را بتونین اورکلاک کنین . (اگه مادربردی با این چیپست را دارین ، در بایوس مادربرد ، گزینه ی xmp را فعال کنین تا فرکانس اش افزایش پیدا کنه) .
ضمنا ، لحظه ای که این عکس را گذاشتین ، نرم افزار تون ، علاوه بر حافظه ی رم ، شدیدا منبعِ هارد را هم درگیر کرده (حالا یا بخاطر کش یا page file یا هر دو . احتمالا باید بخاطر کش باشه) .
به عبارت دیگه ، در این لحظه ای که عکس گرفتین ، کندی سرعت تون ، علاوه بر کمبود حجم حافظه ی رم (نه صرفا سرعت و فرکانس رم) ، بیشتر ، بخاطر سرعت یا کمبود حجم هارد هست .
مقدار کشِ مورد استفاده ی نرم افزارتون را در تنظیماتش بالا (خیلی بالا) ببرید . اگه سرعتش درست نشد و اگه هارد معمولی یا ssd معمولی دارین ، باید هارد ssd nvme بگیرین . اگه ssd nvme دارین ، باید دو تا بگیرین و raid0 کنین . حجم رم تون هم بهتر هه افزایش بدین ولی طبق عکس تون ، میتونه در الویت بعدی (بعد از ارتقای هارد) باشه.
ویرایش توسط sajjadkhati : 03-22-20 در ساعت 20:17
ممنون بزرگوار از اطلاعات مفیدتون
هارد ssd بنده wdc wds240g2g0a-00jh30 هستش و یک هارد اطلاعات 2 ترا توشیبا
و البته مادربرد asus z270 هستش
و البته ی سوال دیگه ram 32g /// coresaire 3200 خوبه یا teamwork rgb
خوشحال میشم راهنماییم کنید من این سیستمو تازه خریدم
کارت گرافیکم هم gtx 1050 ti 4 هس
core i7 7700k
اول اینکه اگه با افترافکت کار میکنید ، فایل ویدئویی ای که قراره باهاش کار کنید را داخل یه هاردی که جدای از هارد یا ssd ای باشه که ویندوز و افترافکت روش نصب هست ، بریزید ، بهتر هه .
حالا نمیدونم نرم افزاری که باعث شد این تاپیک را بزنید ، افترافکت هست یا نه .
دوم اینکه برای مشکل ssd که گفتم ، باید دقیق تر بررسی کنید یا در واقع نیاز به اطلاعات دقیق تری دارم که مشخص بشه سرعتِ پایینِ نرم افزار داشتن ، از هارد هست یا از رم . در وهله ی اول ، از هارد هست . اما ممکنه بخاطر کم اومدن رم ، از page file هارد استفاده کرده باشه . در صورت استفاده از page file هارد ، مشکلش با خرید هارد جدیدتر و با حجم بیشتر و با سرعت بالاتر هم حل نمیشه . در این صوت ، باید حجم رم را افزایش بدین (رم تون را ارتقاء بدین) اما در صورتی که این شدت از استفاده از هارد ، بخاطر استفاده ی نرم افزار از کش اش باشه ، در اون صورت خرید هارد با حجم یا سرعت بیشتر ، تاثیر داره .
کلا اول باید مشخص بشه که کش نرم افزار داره استفاده میشه یا نه .
اگه خواستین قطعه را عوض کنین ، بگین که روش اش را بگم .
البته همین الان که چند تا هارد دارین ، میتونین با بقیه raid انجام بدین تا سرعت اون هارد ، به ssd تون هم اضافه بشه .
در بایوس اش ، xmp را فعال کنید (اگه میخواین فرکانس رم تون افزایش پیدا کنه)
فرق خاصی ندارند . هر دو برند خوبن و در یه حد اما باید مدل ها با هم مقایسه بشن .
مدل های تقریبی شون هم در یه حد هستن .
با پاک کردن کش این میزان هارد کمتر شد
http://s6.picofile.com/file/8391762484/00.PNG
بله با افترافکت کار میکنم
حالا بنظر شما این بهینه هس یا نه و ایا نیاز هس رم رو اورکلاک کنم ایا این از عمر رم کم نمیکنه
با پاک کردن کش ، در افزایش سرعت ، چیزی حس میکنید؟ (قبلا میگفتید سرعت کمه) .
میخواین با فعال کردن xmp ، کلاک اش را افزایش بدین . اگه حس کردین فرق چندانی نداره (معمولا نباید تفاوت محسوسی کنه) ، دوباره غیر فعالش کنید .
توی طول عمرش نه خیلی (اندکی) . چون اورکلاک نمیکنین . چون میگین کلاک پیش فرض رم تون 3200 هست . بنابراین تا 3200 را براحتی کار میکنه . بیش از 3200 براش اورکلاک محسوب میشه .
البته ، احتمالا از آمار این قطعات که در task manager میبینم ، فکر کنم کاربر متوسط به بالا (متوسط تا حرفه ای) افترافکت هستین . چون میزان رم تون 70 درصد و دفعه ی قبل هم بیش از 90 درصد بود . بنابراین اگه خواستین قطعه ای را ارتقاء بدین (بجز قضیه ی هارد) ، ارتقاء (افزایش حجم) رم تون را در الویت قرار بدین .
ویرایش توسط sajjadkhati : 03-22-20 در ساعت 23:47
خیلی ممنون
پس در اولویت میزان حافظه هارد بعد رم و مورد دوم اخر لطف میکنید اینم بگید
در مورد سوالی ک قبلا پرسیدم مدل رم
coresair یا teamwork
خیلیا corsair پیشنهاد میدن چون قدیمی تره و teamwork بخاطر rgb بودنش فلزی که روش هس سنگین تره و میگن برای بازی مناسبتره
شما کدوم رو صلاح میدونید ؟