سلام به همگي دوستان
مجموعه كامل از انواع متريال معماري ورنگ ماشين وشيشه وپلاستيك ولباس وچرم و آب وفلزو چوب وسنگ با كيفيت براي rhino,sketchup,vray قرار دادم استفاده كنيد .
لينك دانلود
رمز:www.video-effects.ir
سلام به همگي دوستان
مجموعه كامل از انواع متريال معماري ورنگ ماشين وشيشه وپلاستيك ولباس وچرم و آب وفلزو چوب وسنگ با كيفيت براي rhino,sketchup,vray قرار دادم استفاده كنيد .
لينك دانلود
رمز:www.video-effects.ir
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
درود بر شما سپاس ندا جان چرا آخه با احساسات آدم بازی میکنید من نمیخوام دوباره صفحه دکستاپ رو
و درایو سی رو پر برنامه بکنم! مایا و تریدی مکس و فلان بهمان هی وای من... از دست این جونا مثل گنجشکن
به خدا همش این شاخه اون شاخه میپرونن آدمو!! فکر منه پیرزن نیستن که!!!من خیلی وقته تشک مکس رو بوسیدم
گذاشتم کنار! میخوام مثلا خیر سرم با سینما فوردی آشنا بشم یهو میبینی یه کاری پیش میاد نمیتونم تمرین کنم کار کنم!
واویلا اینو کجای دلم جا بدم!! حالا وسوسه نکنید آدمو سکته میکنیم یهو! بابا! ما جنبه این چیزها رو نداریم!اینارو میزارید
این کودک درون هی میگه اینو نصب کن...اونو نصب کن!!! از دست شما و آقا امید و آقای هادی پور میرم یه جایی خودمو
گم و گور میکنم !!! آقا امیدم که هی لینکهای مایا میزاره! وسوسه میشم برم مایا نصب کنم سر ازش در بیارم!
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
مرسی ممنون ... خیلی عالی :d
ببخشید متریال ها به ورژن مکس یا وی ری بستگی نداره؟!
?? ??? ????? ??????!
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
بله تریدی مکس برای فضا سازی خیلی خوبه ولی خوب نیازی نیست حتما" یه کسی که میخواد انیماتور باشه همه این
نرم افزاها رو بلد باشه ...به شخصه معتقدم که با هر نرم افزاری و هر تکنیکی که خود آدم راحته باید کار کنه هدف
توی انیمیشن انیمت کردن هست به هر حال بالا رو محض شوخی گفتم ... یه کم از حالت سوت وکور در بیاییم
خلاصه اینکه من فعلا میخوام روی افتر افکت و انیمه استادیو و انیمیشن دو بعدی کار کنم شدید! و در کنارش سینما فوردی رو
یاد بگیرم بعد میرم سراغ مایا! و امیدوارم خیلی دیر نرم سراغش چون مایا برای انیمیشن سازی سه بعدی هست...حالا به وقتش
اگه وقتی بود مایا رو یاد میگیرم ولی فکر کنم همون سه تای اول رو گفتم کافی باشه آخه دوبعدی سازی یه دنیای شیرین داره
مخصوص خودش! برقرار باشید ندا جان...
?? ??? ????? ??????!
ممنون از لطفتون ندا خانوم