سلام و درود به همه ی دوستان و عزیزان ویدیو افکتی خودمون امیدوارم که حالتون خوب باشه
اول میخواستم ویدیو درست کنم گفتم یه عکس خیلی بهتر میتونه راه اندازه خیلی از دوستان خوبم باشه به همین آموزش تصویری کوتاه بسنده کردم.
امروز با یه آموزش تصویری هر چند ساده ولی کاربردی که با اون تونستم تمام 60 تا فایل Mkv رو در 3 سوت تبدیل کنم به avi در خدمتتون هستم
تا قبلش مجبور بودم ساعت ها واسه ی یک فایل زمان هدر بدم قدرت تمام سیستم رو بدم به کانورتر، جون سیستم بگیرم که بتونه از 100 درصد Cpu استفاده کنه تا شاید کمی زودتر در زمان خوش بینانه تری بجای میانگین 3ساعت و نیم ، 1 ساعت و 40 دقیقه پردازش کنه اما باز هم این این برای بنده کافی نبود یعنی با خودم گفتم اون دوستانی که سیستم هایی به مراتب پایین تر و ضعیف ممکن داشته باشن چیکار میکنن اون وقت!
خلاصه زد به سرم دیگه تمام ترفند ها رو اجرا کردم بعد یاد همین ترفند ساده قدیمی افتادم(تغییر فرمت دستی فایل ها توی خود ویندوز!)
بنده فرمت های mov , mp4 رو هم تست کردم اما متاسفانه جواب نداد فقط avi برای افترافکت جواب داد.
راستی توضیحات زیر رو هم برای نکات تکمیلی میگم هر چند دوستان و اساتید حرفه ای هستن اینا رو به طور کامل وارد هستن، گستاخی بنده رو ببخشین:
بر حسب تجربه ممکنه فایل bat. رو که سیو کنین آنتی ویروس ممکن اونو ویروس بشناسه پاکس کنه پس موقتا قبلش آنتی ویروس سیستمتون رو غیر فعال کنید!
اگه خواستین تغییر فرمت دسته جمعی فایل ها رو در ویندوز با فایل bat. انجام بدهید به شکل زیر عمل کنید:
برنامه note pad ویندوز رو باز کنین نوشته زیر رو در اون کپی کنید یا تایپش کنین
بعد فایل رو در پوشه ای که تمام فایل های mkv هستن مسیر بدهید و اسم فایل بعد به جای فرمت txt. فرمت bat. رو بنویسید به تنظیمات دست نزنید مثل milad.batکد:ren *.format1 *.format2
باید فایلتون اجرایی بشه ای به این شکل>>>
فایل .bat که ساختین رو ویراش کنید به جای ren *.format1 *.format2
منظور از ren کوتاه شده ی همون rename هستش!
به جای فرمت 1 و 2 هر فرمتی که دوست داشتین بگذارید به صورت لحظه ای فرمتش رو عوض کنین.به دو مثال زیر توجه کنید:
برای تبدیل png به jpg
اگه به جای فرمت1 مثلا png و فرمت 2 مثلا jpg بگذارید این دفعه میتونین فایل های تصویری تون رو به png تغییر بدهید.
میشه>
برای تبدیل mkv به aviکد:ren *.png *.jpg
اگه به جای فرمت1 مثلا mkv و فرمت 2 مثلا avi بگذارید این دفعه میتونین فایل های تصویری تون رو به png تغییر بدهید.
میشه >
شاد و پیروز باشیدکد:ren *.mkv *.avi