با سلام خدمت دوستان عزيز
وقتي يک لايه سه بعدي Element رو با يک لايه سوليد معمولي pre-comp مي کنم حالت سه بعدي اون لايه در pre-comp جديد از بين ميره میخام این دو تا لایه باهم حرکت کنن و حالت گروه رو داشته باشن ممنون ميشم راهنمايي کنين.
با سلام خدمت دوستان عزيز
وقتي يک لايه سه بعدي Element رو با يک لايه سوليد معمولي pre-comp مي کنم حالت سه بعدي اون لايه در pre-comp جديد از بين ميره میخام این دو تا لایه باهم حرکت کنن و حالت گروه رو داشته باشن ممنون ميشم راهنمايي کنين.
خوب وقتی که شما بزارید تو یک Precomp دیگه دوربینی وجود نداره که بتونید محیط سه بعدی داشته باشید
شاید من درست متوجه نشده باشم
یه عکس بدید از محیط کارتون
ممنونم جناب آقای هادی پور
ببینید من میخواستم چند تا قاب عکس سه بعدی در فضای کامپ اصلی قرار بدم که دورشون لایه گل ها شروع به رشد میکنن حالا
من اینجا یه قاب عکس سه بعدی دارم که دور اون چند تا لایه رشد گل قرار دادم و برای اینکه مجبور نباشم لایه های گل را یکی یکی
دور قاب های بعدی قرار بدم ابتدا همه ی اون لایه ها رو در یک پری کامپ قرار دادم حالا دیگه می تونم از این پری کامپ دابلیکیت بگیرم و
در کامپ اصلی در فضای دلخواهم قرار بدم ولی مشکل اینجاست که در کامپ اصلی قاب هام دیگه سه بعدی نیستن.
اگه میتونید پروژه خودتون رو بدون گل بدید تا تست کنم چون گل حجم پروژه رو سنگین میکنه
سلام
متأسفانه نتونستم فایل های المنت که شامل فایل سه بعدی و متریال های اون بود رو collect کنم فقط فوتیج لایه های دیگه collect میشن باز من گوش به فرمان شما هستم
هر کاری میگید همون کارو کنم چیز زیادی هم نداره این کار فقط اون قاب سه بعدی که خواستین میزارم
این فایلو ملاحضه بفرمایید داخل Pre-comp 1 مدل سه بعدی هست ولی در Comp 1 دیگه اینطور نیست منظور من اینه که وقتی با دوربین در Comp 1
می خوام دور اون مدل چرخش کنم امکانش نیست تیک سه بعدی رو هم که نمیشه زد.
سپاس آقای هادی پور متوجه شدم
باید لایه های گل رو پریکامپ کنم و اون رو دابلیکیت کرده و روی قاب ها قرار بدم.