درود بیکرانه بر همه اساتید و سروران گرامی
شرمنده ام صلاح دیدم که یه کاری کنم قبل از اونکه خیلی از هدفهامون توی این سایت از بین بره البته از برادران بزرگوارم
آقایان هادی پور و آقا امیدو بقیه دست اندر کاران سایت که تلاش میکنن اینجا محیطی رو فراهم کنن همه در کنار هم آموزش ببینیم و یاد
بگیریم ممنونیم و میدونم که تشکر خالی نمیتونه پاسخگوی زحماتتون باشه. واقعا از همه شما اساتید ممنونم و عذر میخوام که این
تاپیک رو زدم . دلگیر شدم حقیقتا و بعضی برخوردها و تاپیک ها باعث میشه که فکر کنم هدف اصلیمون داره رنگ میبازه ! حالا چرا اینو
میگم اخیرا" زیاد مشاهده میشه بچه ها درگیر میشن و متاسفانه الفاظی رو بکار میبرن در مقابل اساتید که دل خیلیا به درد میارن و این
واقعا درست نیست! و یا اینکه زیادی مناسبتی میکنن مسائل رو و یا اینکه سیاسی برخورد میکنن !!! اینجا یه سایت برای کسانی که به
این کارعلاقمندند و دارن آموزش میبینن برای اینکه در آینده میخوان ادامه بدن این کارو یا بعضیا برای دل خودشون این کارو میکنن.
اینجا دیگه بحث قوم و نژاد و استاد و شاگردو و فقیرو غنی و بی دین و مذهبی نیست اینجا بحث سیاسی نداریم(سیاست مال
سیاستمداراست ) این سایت رو با تریبون سیاستمدارا اشتباه نگیرید لطفا" اینجور تاپیکارو نزنین لطفا اگه میخواید شعار بدید بر علیه هر
کسی اینجا جاش نیست توی خیابون برید (بازم شرمنده قصد توهین ندارم) اینجا جای عمله و کار و یاد گیری چیزایی که واقعا نمیدونیم قبلا
گفتم!یادمون نره که ما ایرانی هستیم و باید عملی و کاری و حرفی بزنیم شایستگی اسم ایرانی بودن رو داشته باشیم! تا کی فقط شعار
بدیم!!!(من ازهمه اساتید شرمنده ام قصد توهین ندارم خصوصاآقای هادی پور)
همه باید یه قولی بدن به خودشون هر کسی با هر نژادی و قومیتی و دین و مذهبی و تیپ و قیافه و اطلاعاتی واردمیشه باید بتونه از این
آموزشها استفاده کنه !! آموزشهایی که اساتید زحمت میکشن برای استفاده ماها میزارن ! پس خواهشن اینجا رو با سیاست قاطی و
تاپیک های مناسبتی کمتری بزنین بهتره توی صحبت با کاربران دیگه ادب و نزاکت رو رعایت کنید و یاد بگیرید که اینجا همه تیمن و باید مثل
یه تیم باشن اینجا جای نشون دادن سلیقه ها و اعتقادات و به رخ کشیدن معلومات نیست اینجا همه باید با هم کارکنن و هر کی
میادسوالی مطرح میکنه اگه میتونید کمکی کنید جواب بدید. به همدیگه احترام بزارید و یادتون باشه که پشت این سایت و تشکیل اون
زحمت هایی خوابیده و اونایی که در راس کارن توی سایت خیلی زحمت کشیدن و میکشن تا سایت بر پا باشه و هیچ کس نباید اینجا رو با
عرصه تاخت و تاز و جبهه گیری های بیخودی خراب کنه لطفا جو گیر نشید!!!! دنبال شعار هم نباشید اگه میتونید یاد بگیریدو با قدرت و
علمتون به دنیا ثابت کنید ایرانی یعنی چی!!!
اینم یادتون باشه که اونی که شعرش توی سردر سازمان ملل نوشته ایرانی بوده:و ما باید کاری کنیم که اونا روحشون شاد بشه
نه اینکه تنشون توی گور بلرزه:
و دوست ندارم این فقط شعار باشه و در عمل هم همینطور باشه!واقعا!بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند چو عضوی به درد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار
و یه جمله دیگه از ابوالحسن خرقانی میگم و ختم کلام :
هر که در این سرا در آید نانش دهید و از ایمانش مپرسید چه آنکس که به درگاه خدا به جان ارزد البته که
بر خوان ما به لقمه نانی ارزد.
امیدوارم حرفای این ننه رو گوش بدید و دیگه نبینم کسی توهین کنه نه پشت سر
نه اینجا نبینم !خودتون یه ذره فکر کنید اگه به خودتون احترام میزارید واقعا اینجا اغتشاش نکنید!!
بازم شرمنده از اینکه سرتونو در آوردم و پنجه توی کفش بزرگترا کردم (البته خودم فکر کنم از لحاظ سنی از همه
بزرگترم)
پایدار باشید....