سلام من یک سری پکیج دانلود کردم برای انفجار ولی چیزی که میخوام توشون نییست و اصلا شبیه به انفجار شلیک تانک ندیدم. اگر دارید لطفا بهم بدید
سلام من یک سری پکیج دانلود کردم برای انفجار ولی چیزی که میخوام توشون نییست و اصلا شبیه به انفجار شلیک تانک ندیدم. اگر دارید لطفا بهم بدید
سلام
Action سایت ویدیو کوپایلت رو دانلود کردید خوبه
اولین پکیج : http://forum.video-effects.ir/thread1170.html
چیزهای خوبی داخلشه
با سلام ؛
بهترین بسته برای اینکار همین است که استاد هادی پور فرمودند و خودتان هم همه آنرا در سیستمتان بصورت آماده دارید اما اینها سورسهای پایه هستند و گاه برای ساخت یک صحنه نیاز است که شما چندتا از فوتیج ها را با هم ترکیب کنید تا چیزی را که میخواهید بدست آورید . اتفاقا برای خواسته شما همه چیز در این پک مهیا است فقط باید از بین بخش های مختلف تعدادی فوتیج انتخاب کنید و در هم بیامیزید . نگاهی دوباره به بسته های مختلف این پک بیاندازید ، مطمئنم مشکلتان حل میشود . موفق باشید .
اخه موقع شلیک گلوله تانک زیاد مازل فلاش یا دود و اتیش تولید نمیشه فقط بخاطر موج انرژی حین شلیک اطراف تانک یه موج گرد و غبار بصورت shock wave تولید میشه و لوله تانک یه حالت تلسکوپی میره داخل و میاد بیرون و بدنه تانک یکم تکون میخوره
با سلام ؛
دوست من ، این بستگی به موقعیت زمانی ( شب یا روز ) وزاویه دید ناظر دارد . اگر فکر میکنید که نیازی به آتش دهانه نیست ( اوپاسیتی اش را کم کنید ) میتوانید از دود و گرد و غبار و دیگر سورسهای این پک استفاده کنید . البته باید قدری خلاقیت هم به آن بیافزائید . ویدئو کوپایلت یک پک بنام "شاک ویوو" هم دارد که ممکن است ( بندرت )بدردتان بخورد اما بنظر میرسد همینها کفایت میکند . و البته شما اشراف بیشتری به پروژه تان دارید . به هر حال چنین سورسی فکر نکنم در بازار باشد مگر اینکه "فوتیج کروماکی" چنین موضوعی را بتوانید در جایی مثل " یوتوپ "پیدا کنید . امید است مشکلتان حل شود . موفق باشید .
ویرایش توسط kkhodaey : 09-09-16 در ساعت 02:04