برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 2 از 2

کمک یرای سیو پروژه ترکیبی (پریمیر و افتر افکت )

سلام دوستان ... من یه پروژه تو پریمیر کار کردم و در اون با استفاده از ارتباط پریمیر و افترافکت بعضی صحنه ها رو با افترافکت ساختم .... حالا میخوام طوری این پروژه رو ذخیره کنم که بشه اونو توی یه کامپیوتر دیگه باز کرد( و به قول خودمون همه ی فایل های پروژه یک جا جمع بشه ) .... برای این کار توی پریمیر از قسمت project manager پروژه رو سیو کردم ولی یه مشکلی هست : فایل هایی که به طور مستقیم توی پریمیر استفاده شدن توی یک پوشه جمع شده ولی فایل هایی که با افترافکت کار کردم توی اون پوشه نیست و وقتی پرژه رو توی یه کامپیوتر دیگه باز میکنم پروژه خرابه و قسمت های افترافکت درست نیستن (طبیعیه خب چون فایل های افترافکت یک جا جمع نشده ) ............ حالا میخوام راهنماییم کنید که پروژه هایی که اینجوری ترکیبی کارمیشن (پریمیر و افتر افکت ) رو چجوری ذخیره کنم که بشه تو یه سیسنم دیگه باز کرد ؟؟ ممنون

kkhodaey آنلاین نیست.
    Accountable and help

شماره کاربری
    12739
    با سلام ؛
    دوست من ، باید اول شما یک اصل کلی را بدانید و آن اینکه پریمیر پروژه افتر افکت را درون پروژه های خود ذخیره و مصرف نمیکند بلکه حاصل کار افتر افکت را مصرف و یا در پروژه های نهایی خود ذخیره میکند . این معنایش اینست که شما باید بخاطر ارتباط لینکی ای که بین افتر و پریمیر است فریب نخورید . آنچه از افترافکت به پریمیر باز میگردد در اصل رندر پروژه افتر افکت است نه خود پروژه !!! ... پس شما باید از همان ابتدای ایجاد پروژه هایتان در پریمیر مواد مصرفی پروژه تان را طبقه بندی و کلاسه بندی کنید . یعنی هر یک از انواع سورسهای مصرفی تان را دریک فایل نام گذاری شده کلاسه کرده باشید تا پریمیر بداند هر چیز کجاست تا هنگام ذخیره کلی پریمیر هم تمام آنچه را داشته اید ذخیره کند . گفتن این مسائل در چند خط مشکل است . فقط باید بدانید که برای بخشهایی که قرار است به افتر لینک کنید سکانس جداگانه تعریف کنید و از همان ابتدا سکانس فوق را داخل یک پوشه خاص با تمام پیش نیازهایش ذخیره بفرمائید و بعد سکانس فوق را وارد سکانس اصلی تدوین خود کنید . این جان کلام است . درست مثل پروژه های آماده افترافکت که هرچیزی داخل یک پوشه خاص دقیقا نامگذاری و ذخیره شده است و اینکار باید از همان ابتدا با دقت انجام شود . بعنی تمام پیش نیازهایتان باید قبلا وارد پروژه شده و ذخیره کرده باشید تا در پایان کار جزیی از اجزای پروزه باشند . موفق باشید .

کلمات کلیدی این موضوع