برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5

مشاهده : 2094 , پاسخ ها : 4
موضوع: ساخت تصویر 360 درجه

Smile ساخت تصویر 360 درجه

سلام دوستان میخوام کاری انجام بدم که مثلا یک اتاق با وی ری رندر شده داشته باشم بد بتونم به طور 360 درجه این اتاق رو یه مشتری نشون بدم انگار که یه دوربین وسط این اتاق داره به طور 360 درجه کل اتاق رو نشون میده البته حرکت دوربین و تغییر جهتش با موس صورت می گیرد.

با استفاده از پانوراما خود مکس فایل رندر رو باز کردم و وقتی اکسپورت avi می گیرم و save میکنم هیچی ذخیره نشده چطور میتونم ازش یک فیلم کوتاه درست کنم

عزیز این آموزش را ببینید
    http://uplod.ir/l0tuy2pm0jgt/360%C2%...ama%29.mp4.htm

سلام به همهبچه های تری دی کار خسته نباشین اقا پوریا واقعا خیلی اموزش هاتون مفیده واقعا .
    میخواسم اموزشساخت متریال ایدی در وی ری را هم بزارید و کاربردشرو ببینم کجا هاست و روشدر ست کردن متریال ایدی و همچنین ساخت چند ماریال در داخل یک استایل ( گویها) رو ببینم ممنون میشم اگه بزارید فقط اگه لینکش ایمل بشه ممنونم اخی گم سر میزنم ممنون از همه اموزشهاتون خیلی مفیده وجامع

درود دوست عزیز متریال ای دی تقریبا در تمامی قست های مکس وجود دراه هم در پارتیکل ها هم در متریال ها هم در مدی فایر ها هم در ابجکت ها و همه جا .... حتی در پلاگین وری هم از این گزینه برای رندر المنت استفاده می شه بصورت یک آموزش مجزا نمی دونم شایدم نتونم بسازم ولی در یک اموزش ازش استفاده می کنم تا شاید بتونه کمکتون بکنه

کلمات کلیدی این موضوع