سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزيزم و تشكر از زحمات بي دريغ آقاي استاد هاديپور.
امروز خبر خوبي براي همه شما دوستان دارم مخصوصا دوستاني كه سيستم ضعيفي دارن و مجبورن ساعتها پشت رندرمعطل بشن كه هم به سيستمشون فشار مياد و اصطحلاك داره و هم وقت زيادي ازشون گرفته ميشه كه باعث ميشه نتونن در طول ماه كاراي بيشتري قبول كنن از مشتري هاشون.
ولي ازين به بعد ديگه نگران اين قضيه نباشيد.با طرحي كه من براي دوستان دارم تا ميزان بسيار زيادي ميتونيد در هزينه و وقتتون صرفه جويي كنيد.
طرح من به اين صورت كه دوستاني كه با نرم افزارهاي افتر افكت (after effects) - سينما فوردي (c4d) - تري دي مكس (3d max) - وي يو اي (vue ) ... كار ميكنن و كل پروژشون رو داخل اين نرم افزارها ميسازن ازين به بعد ميتونن با فرستادن پروژشون(كه قالبا حجم نسبتا كمي دارن) براي بنده , رندر پروژشون رو با هزينه بسيارعالي و ناچيز به بنده بسپارند و ازين رو هم در وقتشون صرفه جويي ميكنن هم در عمر سيستمشون وهم معطل ساعتها رندر نميشن و ميتونن كاربيشتري تحويل بگيرن و درآمد بيشتري داشته باشند.
درصورتي كه دوستان اسقبال لازم رو در اين تاپيك به عمل بيارن بنده انجام وظيفه خواهم كرد.ممنون از همه دوستان.