با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز ی سوال خیلی ریز داشتم ! به نظر شما واسه ادیت فیلم درحد زیرنویس و صدا نرم افزار پریمیر مناسبه
باتشکر
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیز ی سوال خیلی ریز داشتم ! به نظر شما واسه ادیت فیلم درحد زیرنویس و صدا نرم افزار پریمیر مناسبه
باتشکر
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]?? ???? ??? . . .[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]???? ??? ?? ???? ???? ??????? ??? ???????...[/COLOR]
سلام
اره دوست عزیزم خوبه
البته نرم افزارهای ساده تر دیگه ای هم هست مانند /ulead video studio/ corel video studio / و سایر نرم افزارهای مشابه که براحتی میتونی برای زیر نویس و یا صدا ازشون استفاده کنی .ولی اگه بخای تخصصی روی صدا کار کنی adobe audition رو بهت پیشنهاد میکنم
??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.
سلام خب دوست عزیز واسه زیر نویس ساختن سخت نیست با پریمیر کار کرد؟ چون باید هر نوشته که بنویسی کلی دردسر داره!!
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]?? ???? ??? . . .[/COLOR]
[COLOR=rgba(0, 0, 0, 0.870588)]???? ??? ?? ???? ???? ??????? ??? ???????...[/COLOR]
یه راه هم هست اونم اینکه زیرنویس رو با نرم افزار Subtitle workshop درست کنید و بعدش با Icepine video convertor بچسبونید به فیلم
البته من خودم به شخصه ترجیح میدم جملات رو دونه دونه با فتوشاپ درست کنم و خروجی پی ان جی بگیرم و تو Corel video studio یا پریمیر بصورت overlay بذارم رو تصویر
دردسر اش کمتر
در پریمیر و Corel video studio چند لایه صدا داریم چند لایه هم تصویر
که میتونیم از هرچند لایه که لازم داریم استفاده کنیم
به لایه های فرعی یا همون فیلم یا تصاویری که روی تصویر اصلی نمایش داده میشه در نرم افزار corel video studio اصطلاحا overlay گفته میشه
ساده ساده عرض کنم که جملاتمونو که تو فتوشاپ نوشتیم و PNG گرفتیم میاریم تو پریمیر و کورل میذاریم روی فیلممون
انگاری یه عکس رو گذاشتی روی فیلم
بازم اگه مشکلی هست بگو تا اسکرین شات مستقیم از نرم افزار بذارم