سلام دوستان من وقتی مدل هارو داخل المنت باز میکنم کیفیتشون عالیه ولی وقتی اووکی میکنم میاد داخل محیط افتر افکت کیفیتش افت میکنه خیلی دلیلش چیه؟
سلام دوستان من وقتی مدل هارو داخل المنت باز میکنم کیفیتشون عالیه ولی وقتی اووکی میکنم میاد داخل محیط افتر افکت کیفیتش افت میکنه خیلی دلیلش چیه؟
سلام، تنظیمات پلاگین element 3d ای که روی لایه اعمال کرده اید را داخل افترافکت بررسی کنید.
همچنین کیفیت پخش پنجره پیش نمایش افترافکت را نیز بررسی کنید.
تنظیمات پلاگین رو در لایه ای که روش اعمال کردید و پنجره effects پیدا میکنید، تنظیمات پیش نمایش افترافکت هم در پایین پنجره پیش نمایش هست:
یه مساله دیگه، ابعاد composition ای که دارید در آن کار میکنید چقدر هست؟ شاید ابعاد کامپ کوچیکه و شما دارید در حالت زوم شده به مدل نگاه میکنید.
اگه مشکل از ابعاد کامپ نباشه، تنها کاری که میشه کرد بررسی model هست. اگه مشکلی نداره (کپی رایت و اینها) مدلتون رو آپلود کنید یه بررسی کنیم ببینیم جای دیگه (تو دستگاه خودمون مثلاً) بازهم مشکل کیفیتی وجود داره؟
و همچنین اگه ممکنه یک تصویر هم از محیط افترافکت و محیط المنت 3D بگزارید به چشم مشکل رو ببینیم و برای مقایسه با نحوه اجرا/کیفیت مدل در دستگاه دیگه استفاده کنیم.