سلام
می خواستم ببینم شما می تونید آموزش انیمه استودیو تو سایت قرار بدید.
یا کسی آموزشی داشته باشه تو سایت بزاره. مرسی
سلام
می خواستم ببینم شما می تونید آموزش انیمه استودیو تو سایت قرار بدید.
یا کسی آموزشی داشته باشه تو سایت بزاره. مرسی
سلام
من روی این نرم افزار دارم به تنهایی کار میکنم
اگه مایل باشید میتونیم اطلاعاتمون رو به اشتراک بگذاریم
همچنین دیگر دوستانی که درصدد یادگیری این برنامه هستند
????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ?? ?????? ????? ????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ???? ?? ?? ?????? ????? ? ????? ?? ???? ? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???? ??? ?????. ??? ??? ????? ?????? ????? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ???? ??? ????? ?????.
STEVEN PAUL JOBS
خیلی ممنون .من با این نرم افزار آشنایی دارم ولی می خواستم پیشرفته ترشو یاد بگیرم یعنی چم و خم برنامه رو بیشتر یاد بگیرم. این روشی هم که گفتیدخوبه. حتما مشارکت داشته باشیم تا بتونیم اطلاعاتمونو بیشتر کنیم .
?????? ??????? ??????????? ??????????
????????? ????? ????? ????????????? ?????????? ?????????? ??????? ?????? ????????
???????? ???????? ????????? ??????????? ??????? ?????????? ????????????
??????? ????????? ???????? ????????? ????? ?????????? ????????? ?????????????.
?????? ????? ???????????? ???????????
???? ???? ??????? ????????????? ????????????? ?????? ?????? ????????? ???? ????? ????? ??????? ????? .
????? ?? ??? ???? ??? ???? .
قدم اولی که باید برداریم طراحی گرافیک هست
البته خود برنامه مجموعه ای از Objectها رو در اختیارمون میذاره
لیکن جهت پیشرفت خودمون طرحهایی توی ذهنم دارم که در مراحل بعدی حتما با شما و دوستان خوب دیگه در مطرح میکنم
دوست خوب من، در هر صورت اگر مایل هستید من آمادگیِ هرگونه همکاری رو دارم
????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ?? ?????? ????? ????? ?? ???? ? ?? ???? ???? ???? ?? ?? ?????? ????? ? ????? ?? ???? ? ??? ???? ??? ??? ?? ?? ?????? ???? ??? ?????. ??? ??? ????? ?????? ????? ??? ????? ??? ??? ????? ?? ???? ??? ????? ?????.
STEVEN PAUL JOBS
منم برای هم کاری آمادم و یکسری آموزشم دارم خوشحال میشم به هم کمک کنیم .
منم منتظرم هر کی هر چی بلده رو کنه من یکی دوبار محیطش رو دیدم و بدمم نیومد باهاش
کار کنم ولی از وقتی با افتر آشنا شدم دیگه قید بقیه برنامه ها رو زدم چون راحت بودم باهاش . ولی
خیلی از انیماتورها با انیمه استادیو کار میکنن و کارهاشونم جالبه .
http://forum.video-effects.ir/thread3938.html
این یه بخشیش با انیمه استادیو کار شده احتمالا طراحی شخصیتهاشم همونجا انجام شده.
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
من یه سری آموزشش از اینترنت گیر آوردم . ولی بعدش که اومدم باهاش کار کنم با اینکه از خیلی جهات خوب بود مثلا تو حرکت دادن اعضا بدن و در واقع از لحاظ استخوان بندی کاراکتر خیلی خوب کار میکرد. ولی به خاطر یه مشکلی که داشت اصلا باهاش کار نکردم و اونم این بود که تو نقاشی کردن کاراکترها محدودیت داشت و اونطور که دلت میخواست نمیتونستی کاراکترهاتو رنگ کنی و هم اینکه نمیشد مثلا یه فایل فتوشاپ وارد برنامه کرد. با اینکه ورودی ایلوستریتر داشت ولی خوب عمل نمیکرد.
البته ممکن بود یه راه حل هایی داشته باشه ولی من یه کم باهاش کلنجار رفتم دیگه حوصلم نشد کلا گذاشتمش کنار
البته آموزش فارسی نداره ولی اصلا نیازی نیست انگلیسی بلد باشی فقط فیلم آموزشیشو نگاه کنی میفهمی که باید چکار کنی حالا به هر زبونی میخواد باشه. اگه اون امکاناتی که انیمه استادیو داشت افتر افکت هم داشت واقعا دیگه حرف نداشت مهمترینش ریگینگ یا استخوان بندی کاراکتر هست. ولی متاسفانه افتر افکت اون امکانات انیمه استادیو را نداره و همین باعث سخت شدن کار با افتر میشه. در عوض امکانات خیلی زیادی افتر داره که باز انیمه استادیو نداره.
خیلی خوبه من هم علاقه مندم ...
باسلام به همه ی دوستان امروز یک فیلم از ویژگی های anime studio واستون میزارم امیدوارم که خوشتون بیاد .
http://s5.picofile.com/file/8112051492/Anime.rar.html