با سلام من میخواهم نوشته ای شبیه به عکس زیر بسازم از چه نرم افزاری میتونم استفاده کنم ؟
با سلام من میخواهم نوشته ای شبیه به عکس زیر بسازم از چه نرم افزاری میتونم استفاده کنم ؟
Everything I want
I Have !!!
با سلام ؛
دوست من ، این افکت را میتوانید در خیلی از نرم افزارهای مختلف سه بعدی حتی با کمک فتوشاپ تری دی ایجاد کنید . همچنین میتوانید در افتر افکت نیز با کمک پلاگین " ShapeShifter " آنرا بسازید منتها قدری مقدمه دارد و آن اینکه ابتدا بایستی بخش میانی حروف را برش بزنید و بعد از آن یک لایه مت بسازید . بهرحال چون قدری توضیح آن زمانبر است توجه شما را به آموزش کار با پلاگین " ShapeShifter" در ذیل جلب میکنم فقط این توضیح را میدهم که روند کار مثل همین است با این تفاوت که شما میتوانید بجای لوگو یک تایتل ایجاد کنید . و همچنین این افکت را میتوانید با بکارگیری همین مقدمات در المنت تری دی هم بسازید که توجه شما را به آموزش دوم جلب میکنم با این تفاوت که میتوانید پس از حذف بخش میانی تایتل اول ، با کمک " Layer > Auto trace " آنرا دورگیری کنید و سپس به روشی که در آموزش دوم معرفی شده است افکت مورد نظرتان را در المنت تری دی بسازید و د رنهایت کارهای نهایی را در افتر افکت روی آن اِعمال کنید . در پایان باید گفت که روشهای ساخت این نوع افکت به آنچه گفته شد ختم نمیشود بلکه راههای زیادتری هم هست که در حوصله ی این تایپیک نمیگنجد . موفق باشید .
آموزش استفاده از پلاگین ShapeShifter
http://www.video-effects.ir/268-%D8%...B%8C%D9%86-sh/
آموزش ساخت لوگو در المنت تری دی
http://www.video-effects.ir/319-%d8%...%8c%d9%86-ele/
ویرایش توسط kkhodaey : 09-28-18 در ساعت 02:43
با سلام ؛
دوست من ، چون در انجمن سئوالات و پاسخ آنها را دوستان زیاد دیگری هم می بینند و پیگیری میکنند ناچار باید پاسخها هم حتی المقدور کامل یا راضی کننده باشند لذا ناچار و در راستای پاسخ به همین سئوال برای برخی از دوستان که ممکن بود مثل شما به فتوشاپ مسلط نباشند هم توضیحی جزیی برای شروع کار هم دادم که پس از ساخت " مت ها " مابقی کار را در چهار چوب آموزشهای معرفی شده در افترافکت انجام بدهند و تمام بخشهای این افکت را از جمله سه بعدی کردن آنرا با "ShapeShifter" یا پلاگینهای مشابه اجرا کنند . فقط مانده بود نور پردازی و کار با دوربین که آنهم در آموزشهای معرفی شده نمونه اش موجود بود . موفق باشید .