سلام به همه دوستای عزیز تو از جونم
من داشتم یه آموزش میدیم که به این نرم افزاره برخوردم...
کسی اطلاعاتی در مورد این نرم افزار داره؟
فقط میدونم در مورد تکسچره
کلا کارش چیه؟ آموزشی در موردش هست؟ و حتی لینک دانلودش
ممنون
سلام به همه دوستای عزیز تو از جونم
من داشتم یه آموزش میدیم که به این نرم افزاره برخوردم...
کسی اطلاعاتی در مورد این نرم افزار داره؟
فقط میدونم در مورد تکسچره
کلا کارش چیه؟ آموزشی در موردش هست؟ و حتی لینک دانلودش
ممنون
????? ????
?? ??? ...
???? ...
???? ???? ???? ????
? ?? ...
???? ????? ???
????? ??????? ?? !
?? ?? ?? ...
?? ????? ?????? ??.
خانم شریفی شما همین اسم رو توی گوگل سرچ کنین فک کنم هم لینک دانلودش رو بدست میارین هم اینکه اطلاعات خوبی از نرم افزار رو بهتون میده ، قبلا من برای کار با این نرم افزار همین کار رو کردم مشکلم رفع شد ، امیدوارم که برای شما هم مفید باشه
این یکی از شاید بهتر باشه بهش گفت پلاگینهایی هست که NORMAL MAP بهتون میده...normal map بر اساس color range بین ابی تا صورتی عمل lighting رو انجام میده...اینم اضاف کنم که امروزه normal map کارایی فوق العاده ای توی صنعت game داره و نتایجی رو که بعد از استفاده از اون توی composite میبینین باور نکردنی هست...اگه به بهترین صورت بخوام توضیح بدم که چطور ازش استفاده میشه...ابتدا یک character رو مخصوصا زمانی که با نرم افزارهای مخصوص که امروز بهترینهاش Mod Box و Z brush هستند عمل sculpt روش انجام شده باشه اون character رو high poly مدل میکنن و بعد normal map رو ازش میگیرن و روی یک ورژن low poly از ههمون cahracter استفاده میکنن که همون جزییات رو با کیفیت فوق العاده بالایی بهتون میده با این تفاوت که character سبک و low poly هست...البته normal map رو میگیرن که از displace استفاده نکنن چون وحشتناکترین option هست که سرعن رندر رو فضایی پایین میاره..تفاوت normal map و displace هم اینه که normal map فیک fake هست ولی displace واقعی..یعنی اگر character توی یه صحنه چرخید و از بغل لبه هاش نشون داده شد معلوم میشه که از normal map استفاده شده
ویرایش توسط notron : 07-08-14 در ساعت 12:10
??? ???? ??????? ???:?????/????/??????/??????? ? ???????
???? ????