سلام ب دوستان تو ویدیو کلیپا حرکات سوژه اسلوه حتی وقتی داره میخونه چ جوری اهنگ و لب زدن خواننده مچ میشن در صورتی ک اسلو موشنه؟
سلام ب دوستان تو ویدیو کلیپا حرکات سوژه اسلوه حتی وقتی داره میخونه چ جوری اهنگ و لب زدن خواننده مچ میشن در صورتی ک اسلو موشنه؟
ببینید توی این ویدیو ها سرعت و جریان موزیک و ویدیو حفظ میشه
اگه کلا اسلوموشن هست خوب ویدیو رو با سرعت بالا رکورد کردن بعد با یه نسبت خاصی سرعت رو کم کردن
درود اقا مصطفی میشه بیشتر راهنمایی کنید یا اگه اموزشی هس بزارین واسه دانلود ممنون میشم
سلام سرعت موزیکو زیاد میکنن و خواننده با موزیکی که سرعتش زیاد شده لب میزنه بعد با پلاگینtwixtor تصویری که گرفته شده رو به همون نسبت سرعتشو کم میکنن
ببینید اگه میخوایید تو یک ویدیو کلا با سرعت پایین بنظر بیاد باید اون رو با سرعت بالا رکورد کنید
مثلا من ویدیو رو با سرعت 200 درصد رکورد میکنم بعد به صورت نرم افزاری سرعتشو روی 50 درصد میارم البته تعداد فرم های دوربین باید پاسخگو باشه
این نسبتی که گفتم زیاد بود ولی برای شفاف شدن مسئله هست بستگی به کارتون داره که از چه نسبتی استفاده کنید
چند صفحه آخر این تاپیک رو بخونید ببینید میتونه کمک کنه
http://forum.video-effects.ir/thread5972-20.html
اگه هم میخوایید سرعت در طول ویدیو تغییر کنه پیشنهاد میکنم این آموزش رو ببینید
۴۱-آموزش اسلوموشن در نرم افزار افتر افکت
امید وارم تونسته باشم راهنمایی کنم
دست شما درد نکنه والا اون قسمتهای ک خواننده میخونه میخام اسلو بشه ؟
یعنی با 100فریم برثانیه تصویر بگیرم بعد خواننده سریع بخونه یا ارام ؟
سلام دوست عزیز.مصطفی جان جوابتونو دادن برای درک بیشتر روند کارو بهتون میگم
موزیکو ببرید تو نرم افزار تدوین و speed رو روی 130 قرار بدید و خروجی بگیرید.
بعد اون موزیکو به خواننده بدید تا برای تمرین همراهش لبخوانی کنه باید خیلی تمرین داشته باشه که بتونه با اون سرعت که میخونه حس هم بگیره.
بعد میرید سر تصویر برداری.با همون اهنگ که سرعتشو بالا بردید پلیبک بگیرید کار تصویر برداری که تموم شد موقع تدوین اهنگ اصلی رو بزارید و سرعت تصویر هایی که گرقتین رو رو 77.92 قرار بدید.اینجوری تصویر سریعتون با موزیک اصلی سینک میشه