سلام و درود به دوستان و استادان عزیز
میخواستم بدونم در تدوین و فیلمبرداری موزیک ویدیو باید به چه نکاتی توجه کنیم تا کیفیت موزیک ویدیو بالا باشه
در کل باید به چه نکاتی بیشتر توجه کنیم تا ویدیومون استاندارد باشه
برای مثال زاویه دوربین
خیلی ممنون
سلام و درود به دوستان و استادان عزیز
میخواستم بدونم در تدوین و فیلمبرداری موزیک ویدیو باید به چه نکاتی توجه کنیم تا کیفیت موزیک ویدیو بالا باشه
در کل باید به چه نکاتی بیشتر توجه کنیم تا ویدیومون استاندارد باشه
برای مثال زاویه دوربین
خیلی ممنون
سلام دوست عزیز من کارهای قبیلت رو دیدم به نظر من شما اشتباه بزرگی که داشتی این بود که اگه موفقیت رو نردبانی در نظر بگیریم شما میخواین چند پله اول رو همینجوری رد کنی بره و از چند تا پله بالاتر شروع کنی مشکل شما دوربین یا نرم افزار نیست مشکل شما بحث فیلمبرداری و تدوین هست که بالاخره خودت هم به این نتیجه رسیدی
برای اینکه یه فیلمبردار خوب بشی باید اصول صحیح عکاسی رو بدونی یعنی اول یه مدت عکاسی تمرین کن بعد برو سراغ تئوری تدوین و کمی نورپردازی تا بتونی نحوه بیان چیزی که در ذهن داری رو به وسیله تصویر یادبگیری
موزیک ویدیو همه فک میکنن خیلی راحته ولی اینطورهام نیست شما در موزیک ویدیو باید بدون استقاده از دیالوگ و تنها با استفاده از هنر تصویربرداری و احساس و حرکت بازیگران داستانت رو نقل کنی که مهارت زیادی میخواد
من یه سایت تو پیغام خصوصی برات میفرستم برو همه ویدیوهاش رو دانلود کن و نگاه کن فوق العادست کلی چیز یاد میگیری بعد برو سراغ عمل
سلام دوست عزیز
با اجازه اقای هادی پور
سایتی که دوست عزیز New3d به من معرفی کردن
http://www.filmchi.ir