سلام
وقتی میخوام 3ds max 2016 رو باز کنم این اخطار رو میده:
جدیدا این طوری شده به خوبی کار میکرد.
لطفا راهنماییم کنید که چه کاری انجام بدم.
سلام
وقتی میخوام 3ds max 2016 رو باز کنم این اخطار رو میده:
جدیدا این طوری شده به خوبی کار میکرد.
لطفا راهنماییم کنید که چه کاری انجام بدم.
البته فکر کنم مشکل از کرک کردنه
اگه این طوریه آیا باید برنامه رو از اول نصب کنم؟؟
با سلام ؛
دوست من درست فکر کردید چون مشکل از کرک نادرست است . تری دی مکس یکی از نرم افزارهایی است که باید از ابتدا به کرک صحیح آن دقت کرد چون در صورت کرک نادرست ، " دیده شده است" که ممکن است برای نصب مجدد کاربر را ناچار به تعویض ویندوز کند . پس طبق دستورالعملهای نصب از سوی شرکت ارائه دهنده عمل بفرما . اگر احیاناً نتوانستی آنرا کرک کنی بهتر است آنرا با نرم افزار Your Uninstaller! 7 آنینستال کنی و بعد از آنینستال بصورت دستی درایو سی را بدنبال پوشه های مربوطه جستجو کن و همه را که معمولا یا در " پروگرام دیتا " و یا در " یوزر - اسم کاربری - آپدیت - ( لوکال و رامینگ ) - ..." جا خوش میکنند دلیت کن . تا هیچ سابقه ای نماند و سپس به روش صحیح و با دقت تمام آنرا نصب مجدد بفرما . البته امیدوارم که سیستم شما دچار چنین موردی نشود ، انشاالله . موفق باشید .
دانلود نرم افزار آنینستالر Your Uninstaller! 7
تشکر از پاسخ شما
امتحان میکنم ببینم درست میشه
متاسفانه نمیشه مکس رو به صورت کامل حذف کرد و اخطار میده.
و مجبورم برای نصب دوباره ویندوز عوض کنم
با سلام ؛
باید آنرا با نرم افزاری که ارائه کردم انینستال میکردی و ب بعدش هم با سرچ اسامی ای مثل " اتودسک و تری دی مکس " در درایو " سی " تمامی پسماندهای آنرا دلیت میکردی . حالا قبل از تعویض ویندوز هم با جستجوی نامهای مربوطه ( البته بشرطی که دقت کنی مربوط به تری دی مکس باشد ) میتوانی تلاشی مجدد داشته باشی . بجز آدرسهایی که قبلا گفته بودم سری به فایل " هاست " بزن و آنچه مربوط به این نزم افزار است پاک کن چون همگی مربوط به آدرسهای مختلف اتصال نرم افزار به شرکت مربوطه است
این فایل را باید با برنامه " نوت پد " بازکنی( " C:\Windows\System32\drivers\etc\" hosts)
موفق باشی .
ویرایش توسط kkhodaey : 09-26-16 در ساعت 21:15