برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4

مشاهده : 1412 , پاسخ ها : 3
موضوع: خدا شانس بده!!!

خدا شانس بده!!!

5 سال 6 سال تلاش کنی نرم افزار یاد بگیری باز دستت به هیج جا بند نباشه از اون طرف یکی روشن کردن سیستم رو بلد نیست بگن بیا بشین پشت سیستم افتر افکت یادبگیر برامون تیزر بساز حقوقتم میدیم

Hadipour آنلاین نیست.
    مدیر کل وبسایت

شماره کاربری
    1
    خوب دیگه این چیزیه که همه رو زیر فشار گذاشته اینقدر هم غصه بخورید هـــــــــــــــــــــــی چ فایده ای نداره بلکه خطرناک هم است!
    Download and Plugin
    http://www.video-plugins.ir

saromanzeus آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    10381
    تلاش کردن فقط برای یاد گیری کافی نیست--خودت باید بری دنبالش--شما استاد افتر باش ولی کسی ندونه و کسی نمونه کار شما رو نبینه نمیتونی به جائی برسی--مهم ترین عامل تو کار ما نمونه کاری یا رزومه کاریه--چن تا کار حرفه ای به سلیقه خودت انجام بده بعد با همون ها تبلیغاتتو شروع کن--همون طور که حسین گفت تاسف خوردن به این چیزا فایده ای نداره چون عینا شرایط تو رو من دارم که کسی هیچی بلد نبوده تازه یه شرکت اومده هزینه آموزششو داده بعد بهش گفته یه تیزر واسه محصولاتمون بزن خب که چی دلیل نمیشه ما بیخیال باشیم که

محمدکمیل آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    17306
    سلام بر همه دوستان و دلسوختگان عرصه انیمیشن ، جلوه های ویژه و تیزرهای تبلیغاتی
    اره موردی که میگید همه ما به نوعی این جور افراد رو دیدیم . ولی این کار یه خوبی ای که داره هر کسی نمیتونه توی این کار دوام بیاره و بعد از مدتی حسابی می بره و از گردونه خارج میشه !!
    و اما خوبی خودمون نسبت به همچین افرادی که میگید :!!
    اینکه ما برای یادگیری با هزار بدبختی و با دید باز اومدیم سمت این هنر و این حرفه و با جدیت و سختی سعی در یادگیری کردیم و حداقل 20 یا 21 ساعت در روز روز رو کار کردیم و تمرین کردیم و یاد گرفتیم . حتی توی خواب هم بدنبال جواب سئوالات و مشکلاتمون بودیم و هستیم و خلاصه برای یادگیریش استخون ترکوندیم !!( البته هنوز خیلی زیاد نترکوندیم ولی انشاءالله میترکونیم )!!
    خلاصه اینجوری بگم از این مسائل ناراحت نباشید . چون تا بوده و هست از این مسائل خواهد بود ولی یقینا اینها خیلی دوام نمیارند !
    من خودم یکی از دوستانم چند ساله که داره در حوزه تبلیغات کار میکنه . چند وقت پیش بهم تماس گرفت و میگه میخاد افتر افکت رو یاد بگیره .
    بهش میگم مگه افتر کار نمیکنی ؟!!
    میگه چرا ولی همش از پروژه آماده استفاده کرده و بلد نیست با افتر کار کنه ؟!!
    والا من خودمم موندم این چطوری میتونه با پروژه اماده کار کنه ولی افتر بلد نیست ؟!!!
    ??? ???? ?? ??????? ?????? ????? ?? ???? ?? ?? ????? ?? ??????? ????? ?? ???? ?? ??? ?????? ? ??? ?? ??? ?? ????? ?????? ??? ?? ?????? ????? ????.

کلمات کلیدی این موضوع