سلام اساتید گرامی من وقتی میخوام پرژه ادیوس 6 رو که قبلا کار کردم باز کنم با این پیغام مواجه میشم کسی هست راهنماییم کنه؟با تشکر
سلام اساتید گرامی من وقتی میخوام پرژه ادیوس 6 رو که قبلا کار کردم باز کنم با این پیغام مواجه میشم کسی هست راهنماییم کنه؟با تشکر
عکس خود ادیوس رو بگذارید از صفحه مانیتورت عکس بگیر بگذار شاید بتونم کمک کنم
????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????
خوب مشخصه دیگه!
میگه یکی از پرست ها یا کودک هایی که تو پروژه استفاده کردی پیدا نمیشه! یعنی پروژه باز میشه ولی یه چیزی که قبلا تو پروژه استفاده کردی پیدا نمیشه! ببین دفه پیش چی نصب کردی و استفاده کردی که این بار نصب نکردی؟!! نصبش کنی حله. اگه پروژه باز شه میتونی بفهمیدیگه...
???? ??? ???? ? ??? ?? ???? ?? ??? ?? ?? ?? ?????? ???? ? ??? ?????? ?? ???? ??? ?? ???? ?????? ???? ??? ? ????? ???? ?? ?????? ?????? ? ? ?? ??? ?????? ?? ??? ????? ...
" ?? ?????? "
[QUOTE=fery74;22964]ا سلام
من دان کردم یکی دوبارهم trial resetرو انجام دادم و شد
ولی این دفعه کردم و این ارور رو میده
کمکم کنید
سلام. دوست عزیز شما از چه ورژنی استفاده میکنید. اگه از ورژن 6 استفاده میکنید بهم اطلاع بده تا فول کرک همراه با آموزش کرک کردنش رو برات آپلود کنم.
سلام. دوست عزیز هنوز برای نسخه 7 کرک نیومده. ولی کرک نسخه 6 رو همراه با آموزش کرک کردنش برات آپلود کردم. فقط آموزش کرک مربوط به win 7 x64 هستش. بقیه نسخه های ویندوز راحته و دیگه آموزش نمیخاد.
http://uplod.ir/l3z933l3lkwn/Crack.rar.htm