سلام به دوستان عزیز یک راهنمایی می خواستم ،
می خوام از یک کارت گرافیک با دو خروجی یک فیلم پخش کنم بطوری که نیمی از فیلم از یک خروجی و نیم دیگر فیلم از خروجی دیگر پخش شود لطفا راهنمایی کنید که آیا امکانش هست و چگونه ممنون .
سلام به دوستان عزیز یک راهنمایی می خواستم ،
می خوام از یک کارت گرافیک با دو خروجی یک فیلم پخش کنم بطوری که نیمی از فیلم از یک خروجی و نیم دیگر فیلم از خروجی دیگر پخش شود لطفا راهنمایی کنید که آیا امکانش هست و چگونه ممنون .
منظور شما اینه که میخواین دوتا مانیتوره کنید سیستمتونو؟
سلام حسین جان . ببینید من دو تا ویدئو پرژکتور دارم که از یک سیستم می خواد تصویر بگیره ، این مشکلی نیست چون وصل شده و خروجی داریم ، مشکلی که دارم اینه که می خوام یک ویدئو با سیستم پخش کنم بصورتی که تصویر به دو قسمت مساوی تقسیم بشه و از دو ویدئو پرژکتور ها پخش بشه این کار رو وواسه این می خوایم بکنیم که صفحه نمایش وسیع تر و با کیفیت تری داشته باشیم ، برای مثال اگه دقت کرده باشید خیلی از جاها این کار انجام میشه مثلا سالن مجلس بهارستان که دیوار اصلی از چندین مانیتور بزرگ تشکیل شده که همه مانیتور ها با هم فقط یک تصویر را نمایش می دهند ممنون میشم اگه راهنمایی کنین .
شما باید هر دوتا مانیتورتون رو به کارت گرفایک وصل کنید در صورتی که تبدیل نیاز داشته باشید باید تهیه کنید بعد در تنظیمات کارت گرافیکتون یه گزینه هست که هر رو مانیتور رو یک مانیتور تعیین میکنه باید وصل کنی و امتحان کنی
سلام درویندوز7 در دسکتاب کلیک راست کن و scren resolhtion رو انتخواب کن وتنظیمات مانیتورهات رو انتخاب کن البته قبلش باید مانیتور ها وص و روشن باشن
مرسی از دوستانی که مطلب گذاشتن مشکل بر طرف شد دوستان جهت آموزش و نرم افزار لازم لینک زیر رو بخونید .
http://www.zoomit.ir/howto/computer/...D9%87-multiple