سلام بر همه سال نو مبارک
لطفا راهنماییم کنید تو ادیوس چه شکلی اخر یک فیلم را زوم کنم
نو اینترنت گشتم اموزش نجستم تو همین انجمن هم یک فایل تصویری بود ولی نتونستم زوم کنم با اموزش
ممنون
سلام بر همه سال نو مبارک
لطفا راهنماییم کنید تو ادیوس چه شکلی اخر یک فیلم را زوم کنم
نو اینترنت گشتم اموزش نجستم تو همین انجمن هم یک فایل تصویری بود ولی نتونستم زوم کنم با اموزش
ممنون
سلام
این مطلب رو ببینید
http://forum.video-effects.ir/thread...tml#post109694
[آپارات فقط 5 کلمه آخری]M52mz[/آپارات فقط 5 کلمه آخری]
سلام ممنون
ولی ببخشید من طبق این اموزش متوجه نشدم
در این اموزش اول زوم هست بعد تصویر از زوم در می اید من بر عکس می خواهم ممنون
با سلام ؛
دوست من ، کمی خلاقیت داشته باش !... روش کار همین است که استاد هادی پور معرفی کردند . حالا اگر شما عکس عمل فوق را میخواهید ، فقط باید عدد های هریک از کیفریم ها ( ابتدا و انتهای عملیات زومینگ ) را برعکس کنید یا با تغییر میزان عددی " z" در پوزیشن که در سمت راست و بالا به آن دسترسی داری و در خود آموزش هم با تغییر عددی آن ( البته با سلکت کردن هر کدام از نقطه ها یعنی کیفریم ها )تصویر را بزرگ میکند تصویر خود را تنظیم کنید . البته باید مثل آموزش شما هم به همین روش کیفریم ها را ایجاد کنید و بعد با کلیک روی هریک از کیفریمها و تغییر اعداد x و y پوزیشن میتوانید مرکز تمرکز تصویر را جابجا کنید . اینکار را هم میتوانید با جابجایی خود تصویر با انتخاب گوشه های تصویر و یا کلیک روی خود تصویر برای تغییر محل مرکز تمرکز استفاده کنید . ببینید که در آموزش با سلکت کردن چه چیزی و کلیک روی چه و تغییر اعداد در کجا تصویر تغییر و جابجا میشود و با کمی دقت شما هم عمل مورد نظر خود را انجام دهید . بعنوان یک دوست توصیه میکنم که اگر قصد ادامه این مسیر را دارید از پک کامل آموزشهای سایت استفاده کنید و نرم افزار مورد نظرتان را از پایه و با حوصله بیاموزید . کمی با اعداد و ابزارها بازی کنید و تاثیر هریک را ببینید . نترسید کارتان خراب نمیشود . فوقش نرم افزار را ببندید و در جواب سیو کردن شما نه را انتخاب کنید . هیچ اتفاق بزرگی رخ نخواهد داد . موفق باشی دوست من .