سلام بچه هامن یک مدت نبودم، اما سعی میکنم مجدد فعال بشم...خب بریم سر اصل مطلب...من آموزشی میخوام که بشه ماشین رو از پرتگاه پرت کنیم.ممنون
سلام بچه هامن یک مدت نبودم، اما سعی میکنم مجدد فعال بشم...خب بریم سر اصل مطلب...من آموزشی میخوام که بشه ماشین رو از پرتگاه پرت کنیم.ممنون
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
بهترین راهی که به فکر من می رسه ساخت مدل سه بعدیه...
????? ?? ??? ?????? ???? ???
???? ?? ?????? ???.... ??? ???? ????? ??? ???? ???? ? ????? ????? ??
??? ?? ??? ?? ?? ??? ??????... ?? ?? ????? ? ????? ???
??? ??? ???? ??? ?? ????... ?? ????? ???? ??? ?? ??? ?????
?? ???? ??? ????? ???
????? ??????... ????? ??????????? ??????? ? ???????
درود بر شما دوست گرامی..معمولا از مدلهای ماکت استفاده میکنند! یا اینکه الان جدیدا میشه توی
نرم افزارهای سه بعدی مثل سینما فوردی مدل سازی کرد مدل ماشین هم هست توی سایت
مدل آماده و سه بعدی ماشین.... (البته من بلد نیستم )
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
اگه میخوای خیلی واقعی باشه
10 میلیون بدی یه پراید بخر بعد از پرتگاه بندازش پایین...
???? ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ? ???? ????? ??? . *????? ????*
?? ???? ?? ??? ??????
???? ?? ?? ?? ??? ?? ???????? ??? ??? ?????? ?? ???? ???? ????? ??? ???? ?????? ??? ?????? ??.
??? ?????? ?? ?? ??? ?????? ????? ???? ?? ???? ?????? ???? ? ?? ????? ?????? ?????.
?????? ?????? ????????????? ??? ???????? ?????? ?????? ????? ? ???? ?? ??????? ?? ??? ?? ?????? ?? ???? ??? ????? ?????? ???? ? ?? ?????? ?? ???? ???? ?????? ?? ???? ?? ?????? ???? .
www.psdshopp.ir
پس هیچ راهی راه میانبری ندارم.
ممنون از همه دوستان
?? ???? ?? ??? ??????
www.psdshopp.ir
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...