برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1 به 10 از 29

مشاهده : 6430 , پاسخ ها : 28
موضوع: عکسی که خودم طراحی کردم

عکسی که خودم طراحی کردم

سلام
    نظرتون درباره این عکس چیه؟
    تصاوير پيوست شده تصاوير پيوست شده   
    ویرایش توسط Mehran15 : 09-13-15 در ساعت 18:32

Hashemian آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20550
    خیلی خیلی جای کار داره،سعی کن یکم نمونه های حرفه ای و شیوه ی رنگ پردازی رو ببینی که مت پینتینگ رو بهترین نحو انجام بدی
    الان نه معنی داره نه چیزه خاصی نشون داده میشه
    بدون روح هم هست،خیلی جای کار داره
    موفق باشید

الان دقیقا چی طراحی کردی شما؟
    من چندتا کار دیگه از شما دیدم خیلی سطح کارتون پایین هست دلیل اولش هم اینه که کار خوب ندیدید و نمیدونی کارخوب چی هست بعدش مشکل دومتون عدم تسلط به نرم افزارهایی هست که باهاش کار میکنید.
    مشکل نسل شما اینه که از ته قیف میخواید وارد بشید و زود باید برسید به آخرش.شما جای این کارا یا شور زدن در مورد آیندت یا اون گروه و کارگردان و اینا بشین چندتا نمونه کار ببین یکم فیلم آموزشی. یکم تمرین کن.

Hashemian آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    20550
    نقل قول نوشته اصلی توسط hamidbarca نمایش پست ها
    من چندتا کار دیگه از شما دیدم خیلی سطح کارتون پایین هست دلیل اولش هم اینه که کار خوب ندیدید و نمیدونی کارخوب چی هست بعدش مشکل دومتون عدم تسلط به نرم افزارهایی هست که باهاش کار میکنید.
    مشکل نسل شما اینه که از ته قیف میخواید وارد بشید و زود باید برسید به آخرش.شما جای این کارا یا شور زدن در مورد آیندت یا اون گروه و کارگردان و اینا بشین چندتا نمونه کار ببین یکم فیلم آموزشی. یکم تمرین کن.
    لایــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک

من نمیخوام این دوستمون رو تخریب کنم ... چون هممون بلخره یروزی ک بچه بودیم همسطح این دوستمون یا حتی پایینتر بودیم و انقد تلاش کردیم و خراب کاری کردیم تا کم کم یاد گرفتیم ... من بچه بودم با نرم افزار ulead میکس عکس میساختم فک میکردم دیگه از من خفنتر نیست ....منم عکس یا کلیپ که طراحی میکردم یکی که مخالفم بود اعصابم خورد میشد ...چه خوبه ما به امثال همین دوستمون روحیه بدیم تا ادامه بده ب کارش . حالا عکس یا کلیپی که طراحی کرده توو هر سطحی که میخواد باشه . -----------دوست عزیز کاراتون با این سنی که دارید خوبه اما اینو بدون تازه 5% راه رو طی کردی و حالا حالاها باید تلاش کنی ...اموزشای ترکیب تصاویر و مت پتینگ رو کامل بشین ببین... اول هم ب نظرم از ترکیب چند صحنه مثه خونه و جنگل و اسمون و اینچیزا شروع کنایشالله همیشه موفق باشی

کجاش مت پنتینگه؟

نقل قول نوشته اصلی توسط hamidbarca نمایش پست ها
    سلام

چه لحن تند و مخربی دارین شما

بله نقد وارده ولی نه به این شکل

در پناه حق...

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

نقل قول نوشته اصلی توسط AkhtarFilm نمایش پست ها
    کجاش مت پنتینگه؟
    حرف های دوستان درسته . مفهوم و هدف خاصی تو این عکس نیست.

موفق باشید
    ویرایش توسط King Arc s : 09-13-15 در ساعت 19:46

Trust is like an eraser

The more you use it , the shorter it becomes

نقل قول نوشته اصلی توسط King Arc s نمایش پست ها
    سلام

چه لحن تند و مخربی دارین شما

بله نقد وارده ولی نه به این شکل

در پناه حق...
    مخرب؟
    تند هست ولی مخرب اون تعریف الکی هست که بگی بد نیست یکم تلاش کنی عالی میشه.آدمی که با نقد هر چند تند هر چند غیر منصفانه دلسرد بشه یعنی آدم ضعیفی هست یعنی خودش میدونه تو اون کار استعدادی نداره وگرنه اگه به خودت مطمئن هستی قبول میکنی و میری نقاط ضعفت رو برطرف میکنی وگرنه از اول هم بدرد اون کار نمیخوردی

amin heydari آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    10955
    سلام

نمیدونم چی بگم همه اولش اینجوری بودن و کسی حق مسخره کردن کسی رو نداره

ولی سعی کنید چنین نمونه کار هایی رو بروز ندید فقط خودتون ببینید الان کار شما نقد خاصی نداره

چون هدف کاری رو که رو عکس بالا انجام دادین اصلا مشخص نیست چی کار کردین

سعی کنید خودتون اونقدر کار کنید و نمونه کار هاتون رو تا به سطح خوبی نرسیده نزارید تا از بعضی کاربرا حرف های

نا امید کننده بشنوید و زودی جا بزنید

اینو گفتم چون هم دوره و نسل خودمی سعی کن به حرف هایی که میخوان نا امیدت کنن گوش نده

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

کلمات کلیدی این موضوع