سلام دوستان چطور میشه پروژه های متنی آماده افتر افکت رو فارسی نویسی کردش به شکلی که از راست به چپ بشه افکتهای متنها؟
مثلا وقتی کلمه ویدئو افکت رو جای تکس خارجی میزاریم افکت و انیمیتهای متن خارجی رو ویدئو افکت از سمت راست اعمال بشه ... ممنون
سلام دوستان چطور میشه پروژه های متنی آماده افتر افکت رو فارسی نویسی کردش به شکلی که از راست به چپ بشه افکتهای متنها؟
مثلا وقتی کلمه ویدئو افکت رو جای تکس خارجی میزاریم افکت و انیمیتهای متن خارجی رو ویدئو افکت از سمت راست اعمال بشه ... ممنون
ویرایش توسط alika : 08-30-16 در ساعت 17:21
کسی نیست کمک کنه خلی فوری لنگم
سلام
بفرمایید این مطلب هم فایل هارو دانلود کنید و هم داخل اون یک فایل آموزش فارسی کردن نوشته ها هست همراه با خود اسکریپت فارسی
http://forum.video-effects.ir/thread20018.html
حسین جان من طبق آموزشتون انجام دادم فقط اینجاش که رو نوشته فارسی کیلیک میکنی و کات رو میزنی نوشته انگلیسی حذف میشه فارسی جایگزینش میشه من متوجه نشدم چطور میشه یعنی انجام دادم اما بازم تکس خارجیه میمونه کار خاصه دیگه ای قبلش باید انجام بشه؟!
با سلام ؛
دوست من ، تعویض نوشته های پروژه های آماده چند روش به نسبت نوع پروژه دارد . بعضی پروژه ها لایه اصلی نوشته شان ( تکست ) ثابت بوده و هیچ کیفریم و انیمیت و یا افکت و اسکریپتی روی لایه اولیه تکست اعمال نشده است . اول باید تکلیف این مطلب روشن شود . برای همین ابتدا لایه اصلی و اولیه تکست را پیدا میکنی و سپس روی آن کلیک کرده و دکمه " یو " را فشار میدهی . اگر کیفریم یا انیمیتی داشته باشد معلوم میشود که چیست . پس یا کیفریم و انیمیت دارد ویا ندارد . اول فرض میکنم که هیچ انیمیتی ندارد در چنین حالتی شما یک لایه تکست فارسی را به وسیله فارسی نویس ( اسکریپت یا ...) وارد میکنید و بعد لایه تکست انگلیسی را حذف میکنید و سپس اندازه تکست فارسی را نسبت به پروژه تنظیم میفرمائید . اما اگر کیفریم یا اسکریپت و انیمیتی به لایه نوشته اصلی پروژه ( تکست انگلیسی) اعمال شده بود با زدن تیک کشویی لایه اصلی لایه را باز میکنید و روی اولین زیر مجموعه کلیک کرده و همه محتوای انیمتهای اعمال شده به آنرا کپی و سپس روی لایه فارسی خودتان پیس مینمائید . و بعد لایه تکست انگلیسی را حذف میکند . در آخر اندازه های تکست فارسی خودتان را با پروژه تنظیم مینما ئید . موفق باشید .