اگر3 تا درخاست آموزش بود اموزش رو میزارم
روش کار:
کالیبره کردن دوربین در سینما
قرار دادن ابجکت
انتقال ب افتر و کامپوزیت سایه و رفلکشن
اگر3 تا درخاست آموزش بود اموزش رو میزارم
روش کار:
کالیبره کردن دوربین در سینما
قرار دادن ابجکت
انتقال ب افتر و کامپوزیت سایه و رفلکشن
سلام
ممنون
چقدر این دو شی تار هستن
الان شما آبجکت دو بعدی رو گذاشتین تو محیط سه بعدی؟
Trust is like an eraser
The more you use it , the shorter it becomes
خوب چرا سایه رو بردی تو افتر در آوردی که اینقدرم مصنوعی در بیاد؟؟
الان یه سایه به راست رفته و یکی به چپ بعد شارپی و بلورشون خیلی فرق داره با هم
رفلکت کاشی رو رو اون شی هم که دیگه هیچی
در کل کار ضعیفی هست.شرمنده که رک میگم.
............
مرسی از نظرات شما
اما مواردی رو باید بگم :
کامپوزیت سایه در افتر مزایا و انعطاف و سهولت زیادی داره که حتی بهترین و حرفه ای ترین کاربران کامپوزیت از این تکنیک استفاده میکنن حالا اگه اینجا زیاد خوب نشده به من برمیگرده ن تکنیک انجام کار
در مورد رفلکشن هم اگه به رفلکت پنجره و ستون رو سرامیک نگاه کنی میبینی که تنظیمات من خیلی نزدیک هست به محیط
در مورد نور هم از لحاظ قوانین فیزیک نور ، هیچ دلیلی نداره که سایه ها همش باید بلور باشن یا شارپ و چیزی که حالت سایه رو مشخص میکنه موقعیت ابجکت نسبت به نوره یعنی اینکه تو یه صحنه واقعی هم بسته به قرار گرفتن ابجکت سایه میتونه بلور باشه یا شارپ و چیزی ک میبینی قوانین خود نرم افزار سینماست و قانون نور
البت درست میگی یکی از سایه ها یکم زیادی شارپ هستش
فقط من یک مورد رو عمدا گذاشتم ببینم کسی اشاره میکنه یا ن این بود که تو صحنه با توجه به جهت نور ، سایه ها در دو جهت هستند ( چپ و راست ) اما سایه های من هر دو به سمت چپ متایل هستند .
در مورد ضعیف بودن کار قبول ندارم چون از تکنیک های خاصی استفاده کردم ک کمتر شما دیدین تو سایر آموزش هااااااااا
مثلا بعضی فوتیج ها اینقدر پرسپکتیوشون با دوربین سینما فرق داره که به زحمت میشه ابجکت رو بصورت کاملا واقعی قرارداد اما من اینجا از تکنیکی استف کردم که هر فوتیجی داشته باشی مشکلی نداری
اگه آموزش میزاشتم متوجه میشدید..