برای دانلود پلاگین و اسکریپت های افتر افکت و پریمیر پرو     کلیک کنید
نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8

مشاهده : 2187 , پاسخ ها : 7
موضوع: ادیوس

ادیوس

سلام و عرض ادب خدمت اساتید .... من در خروجی از ادیوس مشکل دارم . من یه فیلام عروسی گرفتم با فرمت اچ دی ولی خروجی نتونستم بگیرم البته پستهای قبلی رو کامل خوندم ولی فایده نداشت
    با فرمت کویک تایم یا .... حجم زیادی میده برای خروجی حتی با فرمت mpeg خروجی گرفتم یک و نیم ساعتش شد سی و دو گیگ
    ولی من میخوام کیفیت فیلم حفظ بشه ولی با حجم سه گیگ
    ممنون میشم منو راهنمایی کنین

abbaskarimi78 آنلاین نیست.
    Member Website

شماره کاربری
    3615
    اولا که دوست عزیز سوالتو.ن رو درست مطرح کنید ادیوس خالی که نمیشه عزیز جان ببینید نمیشه که هم حجم پایین باشه هم کیفیت بالا اما شما میتونی فیلمتو مستقیم بکشی ببری burn to disic بزنی کیفیتش بد نمیشه راه دوم ای وی آی خروجی بگیر بعد با نرم افزار فرمت فاکتوری کانورتش کن دوباره به avi حجمش خیلی میاد پایین اما کیفیتش خوبه راه سوم هم اینکه رو دی وی دی های حجم بالا رایت کنی حالا این سه تا راه رو انجام بده ببین چطور میشه نشد باید بری سراغ کانورترهای دیگه
    ????? ?? ????? ???? ??? ?? ?????? ???? ?? ????? ?? ????? ???? ????

دوست عزیز با چه دوربینی تصویربرداری کردین؟ سکور اینترلیسید یا پروگرسیو؟ آنامورفیک یا نون آنامورفیک؟
    در ضمن ادیوس نرم افزار خوبی برای کارهای اچ دی نیست. اگر برن تو دیسک کنید کیفیت به dv میرسه تا بتونه توی دی وی دی بزنه. سعی کنید خروجی رو با حجم بالا بگیرید و در نهایت با کانورتور به mkv و یا mp4 تغییر بدید. اگر میکس کارت داشته باشید می تونید در حجم کمتر کیفیت بالاتری هم داشته باشید.
    ?????? ?? ?????? ???.
    ???? ??? ??? ????? ???? ????
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

درود دوست عزیز همونطور که دوستمون در بالا گفتن میتونید از نرم افزار های تبدیل هم استفاده کنید...

پیشنهاد بنده هم این نرم افزاره...

http://soft98.ir/multi-media/convert...converter.html

فرمت avi حجم فیلمتون رو کم میکنه ولی کیفیتش متوسط میشه...بقیه فرمت هارو با یه فیلم کوتاه امتحان کنید...

با اجازه ی دوستمون من هم یه نرم افزار دیگه رو که خودم ازش بسیار استفاده می کنم معرفی کنم.

Adobe media encoder

http://soft98.ir/multi-media/convert...a-Encoder.html
    ?????? ?? ?????? ???.
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

سلام سروران . ابتدا از همتون تشکر میکنم
    استاد این اصطلاحات (سکور اینترلیسید یا پروگرسیو؟ آنامورفیک یا نون آنامورفیک؟) چیه و آیا مهمه ؟ باید رعایت بشه و چطوری ؟
    مدیا انی کودر بصورت مجزا هم کار میکنه ؟؟؟ من از ادیوس خروجی mpeg گرفتم که فیلم یک و نیم ساعته شد ده گیگ البته همون رزلویشن 1920*1080 رو معرفی میکنه ولی خب حجمش رو چیکار کنم ؟؟؟ کارت میکس چرا ؟ یعنی تاثیری توی خروجی داره ؟؟؟ چه مارکی ؟
    ممنون از همتون

دوستان منو راهنمایی کنین ممنون

ببین دو سیستم پردازش تصویر وجود داره. اینترلیسید و پروگرسیو. اینترلیسید تصاویر هستند که از دو بخش تشکیل می شن. فیلد بالا و فیلد پائین. یعنی هر فریم دو خط راره. یک بار فیلد پائین پردازش می شه و یک بار فیلد پائین. توی دی وی اول فیلد پائین و بعد فیلد بالا و در اچ دی اول فیلد بالا و بعد فیلد پائین. پروگرسیو فیلد نداره و هر فریم یک عکس کامله. آنا مورفیک یا همون سکورپیکسل و نون آنامورفیک نوع پیکسل ها رو مشخص می کنن. اگر دقت کرده باشید در ابعاد 16.9 دو نوع رزولیشن وجود داره. 1080-1920 و 1080-1440. 1920 پیکسل های مربعی داره و بهش می گن آنامورفیک یا سکورپیکسل. 1440 پیکسل های مستطیلی داره و بهش می گن نون آنامورفیک.
    کارتهای میکس از پردازشی قوی تری بهره می برن. خوب به همین خاطر کیفیت بالاتر و حجم کمتری رو در اختیارتون می زارن.
    من خودم از این کارتها استفاده نمی کنم چون حداکثر رزولیشن مورد نیازم 2K هست و سیستمم جوابگو هست. ولی شما می تونید نصبت به رزولیشنی که نیاز دارین از برندها و مدل های مختلف استفاده کنید. از کارتهای کاناپوس و بلک مجیک گرفته تا Kona
    ?????? ?? ?????? ???.
    ??? ??? ???
    ??? ??? ?????
    ?
    ??? ??????

کلمات کلیدی این موضوع