سلام
اول از همه ورژن After Effectی که کار میکنم CC 2015.3 هست.
والا یه پروژه انیمیشن رو شروع کردم که البته تموم هم شد. اما در طول رندر گیری به یه مشکلی خورده بودم که خیلی اعصابم رو خورد میکرد و اون هم Time remap بود.
برای lip sync کاراکتر اومدم و یک comp ساختم و همه حالت های لب رو ریختم توش... و به وسیله sequence layers فریم به فریم جدا کردم لایه هارو... در انتها هم توی comp کاراکتر، برای کلید گذاری، time remap رو فعال کردم.
معمولا داخل خود comp کاراکتر ، time remap تمامی فریم های کامپوزیشن لب رو درست نشون میداد.
اما وقتی در کامپوزیشن اصلی که تمامی اجزا صحنه وجود داشت، چه در زمان رندر و چه در preview گاهی فریم های اشتباه جایگزین فریمی میشد که به time remap داده بودم. که البته همیشه هم نبود...بعد از هر بار کش شدن کار، احتمال داشت قسمت های متقاوتی اشتباه بشن.
واسه اینکه بهتر متوجه بشین...مثلا فرض کنید، من در ثانیه یک، time remap رو گذاشتم روی فریم 1 ؛ گاهی به درستی فریم یک رو نشون میداد اما گاهی پیش میومد فریم 2 رو نشون بده...که هم در preview این مشکل رو داشتم هم در render
حتی با تغیییر دادن رزولوشن از 1/4 به 1/2 و حتی high اشتباه ها هم تغییر میکرد و فریم های متفاوتی رو نشون داده میشد.
دلیل این bugـه time remap چی هست؟ چجوری میشه این مشکل رو برطرف کرد.