سلام دوستان
در این آموزش تمام صفحه شدن ,به این صورت که وقتی خروجی از کارتون میگیرید و میخوایید تمام صفحه نشون داده بشه رو توضیح دادم سوالی داشتین مطرح کنید
لینک دانلود
سلام دوستان
در این آموزش تمام صفحه شدن ,به این صورت که وقتی خروجی از کارتون میگیرید و میخوایید تمام صفحه نشون داده بشه رو توضیح دادم سوالی داشتین مطرح کنید
لینک دانلود
?????? ???? ????? ??? ??? ?? ?? ??????? ?????? ????? ??????? ???
آموزشهای فلش شما واقعا حرف نداره این رو بیتعارف عرض میکنم و کاملا به مطلبی که نوشتم واقفم بسیار کاربردی و مفیدن واقعا خسته نباشین و دست گلتون درد نکنه ندا خانم از این همه لطف شما نهایت تشکر رو دارم
سلام ندا جان ، مثل همیشه عالی و کاربردی
ممنو وسپاسگزرم
ممنون ندا خانم ولی من دستور فول اسکرین فایل اجرایی رو خواستم نه پلیر رو میخوام وقتی تو سی دی میذارم به صورت فول اسکرین اجرا بشه و لی پلیرم فول اسکرین نشه بعد هم شما با اکشن 2 گفتید در صورتی که من با اکشن3 کار میکنم تشکر
اها ممنون ولی میشه اگه برای این چیزی که تو پست قبل خواستم یه راهی اگه میدونید بگید؟؟
خب من تو پیام هم قبلا گفتم از کامپوننت های پلیر خود فلش استفاده کردم برای اجرای فیلم ها و همون روشی که گفتید ویدئو گالری و کدش هم این هست برای فول اسکرین کردن فایل اجرایی فلش ولی پلیر هم فول میشه که اشتباهه import flash.display.StageDisplayState; stage.displayState = StageDisplayState.FULL_SCREEN;