سلام
دوستان عزیز راهی هست که بشه توی افتر افکت به طور مستقیم نوشته های قرآنی با علائم خود آیات بنویسیم ؟
میخوام مثل یه فونت از خواص text برخوردار باشه
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
سلام
دوستان عزیز راهی هست که بشه توی افتر افکت به طور مستقیم نوشته های قرآنی با علائم خود آیات بنویسیم ؟
میخوام مثل یه فونت از خواص text برخوردار باشه
پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
اگه فونتی میشناسید بشه همچین کاری کرد در قسمت فونت ها کپی کنید و بعد با کمک اسکریپت Arabic Text نوشته فارسی رو بنویسید و بعد فونت آن را تغییر بدید
http://forum.video-effects.ir/thread7606.html
سلام
اینم نمونش
ولی جایی که "تشدید" یا "ساکن" میذارید متن میریزه به هم....
ممنونم عزیز
ولی بین حروف فاصله میوفته ظاهرا
یه نرم افزاری هست به اسم Quran in word
با همون تکنیکی که آموزشش تو سایت هست تو یه لایه text که میشه توش فارسی نوشت از تو این نرم افزار کپی کن توش
دوستان و اساتید محترم سلام.اگر راه حلی برای رفع این مشکل دارید بفرمایید.چون آیات قرآن اگر با حرکت مثل تشدید و ....باشه با اسکریپت arabic text آیات به هم می ریزه و و بین بعضی از حروف فاصله می افته.آقای هادی پور ممنون میشم راه حل تون رو برای این مشکل بفرمایید.
بهترین راه اینه از یه نرم افزار فارسی نویس استفاده کنی. درسته مستقیم نیست ولی یه کپی پست سادست و تو افتر افکت هر کاری خواستی میتونی باهاش انجام بدی.
من از نرم افزار Leo Moon استفاده میکنم که خیلی عالیه. هرچی باشه تو ادیتورش مینویسم و کپی میکنم تو افتر افکت. هیچ مشکلی هم نداره. کلی هم فونت خوب داره.
ممنون از آقای هادی پور و آقا فرهاد بابت راهنمایی های ارزشمند تون