سلام خو ب هستین؟ واقعا نمیدونم چجوری از سایت خوبتون تشکر کنم مخصوصا اقای هادی پور ک این همه امورشای خوب و رایگان واسه ما قرار میدن ک کمتر کسی به خوبی ایشون پیدا میشه خیلی وقته عوض سایت شدم وله نمیتونستم تاپیکی بزنم یا تو تاپیکا شرکت کنم..می اومدم تموم سوالم رو مینوشتم و وقتی ارسال رو میزدم ارور میداد و سایت واسم چند روز باز نمیشد وقتی باز میشد باز اینکار رو میکردم باز همین اتفاق می افتاد..این بار با گوشبم دارم امتحان میکنم خدا کنه بشه
من تازه با افتر افکت شروع به کار کردم و فتوشام رو رو به متوسط به حرفه ای بلدم حالا میخام افتر افکت رو یاد بگیرم از اموزشای سایتتون ک واقعا بی نظیره ان استفاده کردم و تا حدی افار افکتم یاد گرفتم..مشکل بزرکی ک دارم اینه ک نمیتونم پلاگین المنت 3 رو نصب کنم واسم ارور oplgeک میدونم اشتبله نوشتم میداد تا اینکه فهمیدم چون کار گرافیکم اینتل هستش نمیتونم از این پلاگین استفاده کنم می خاستم ازتون بمرسم پلاگینی برای جایگزین المنت وجود داره ک بتونم با کارت گرافیک اینتل ازش استفاده کنم کنی متن رو یه بعدی کنم و..
و یه سوال دیگم ان بود ک میخاستم پلاگین پارتیکل رو نصب کنم خوایتم ازتون بمرسم با کارت گرافیک اینتل مشکلی نداره؟
ممنون میشم جواب بدین
بازم ممنون از سایت واقعا خوبتون