باسلام.
ی درخواستی داشتم.میخواستم ک آموزش ساخت موزیک ویدیو با استفاده از افترافکت رو هم یاد بدید.خیلی آموزش پرطرفداریه.
باتشکر از همه
باسلام.
ی درخواستی داشتم.میخواستم ک آموزش ساخت موزیک ویدیو با استفاده از افترافکت رو هم یاد بدید.خیلی آموزش پرطرفداریه.
باتشکر از همه
درود بر شما دوست گرامی گمان کنم که همچین چیزی امکان پذیر نیست ببینید روز بروز تکنیکها
و روشهای جدیدی میاد برای موزیک ویدیوها و همینطور جلوه های ویژه زیادی.. برای ساخت موزیک ویدیو...
پس شما باید کل آموزشهای مربوط به جلوه های ویژه چه در افتر افکت چه نرم افزارهای دیگه رو ببینید .. تا
بتونید از خودتون خلاقیت به خرج بدید... شما وقتی با پلاگینها و ابزار مختلف برنامه ها آشنا بشید میتونید که
خودتون ایده بسازید... این چند تا آموزش رو ببینید موفق باشید...
http://forum.video-effects.ir/thread5972-2.html
http://forum.video-effects.ir/thread7189.html
ویرایش توسط Elka Eydipor : 09-03-14 در ساعت 22:40
????? ?? ????? ?? ??? ???? ?? ???? ???????
?? ??? ????? ??????!
????? ?? ?? ?? ??????? ??? ?? ??? ?????? ?? ???
?????? ?? ??????? ??? ????? ????!????? ?? ?? ??? ??? ....
??? ?? ???? ?? ?? ??? ??? ?? ??? ??...
ممنون.
من یک سایتی پیدا کردم ک یک پکیج در همین عنوان قرار قرار بده.اگر اجازه بدید من لینکش رو قرار بدم؟؟؟
?? ??? ????? ??????!
دوست گرامی شما منو مگه میبینید که میگید عصبانی شدم!؟؟؟چرا وقتی که نکته ای بهتون عنوان میکنن فکر میکنید
عصبانی هستیم؟! برداشت شما اشتباهه !!!!نه من اصلا عصبانی نیستم منم حرف بدی نزدم گفتم اگرکه مثلا خودتون
جای دیگه به جواب رسیدید شماگفتید پکیج پیدا کردید خوب پس دیگه این تاپیک چرا باید باشه؟!قبلا این سوال رو اساتید
بارها پاسخ دادن شما سرچ نکردید!
بعد جزو قوانین سایته که نباید آدرس سایت فارسی بزارید شما مگه قوانین رو مطالعه نکردید؟!
ویرایش توسط Elka Eydipor : 09-04-14 در ساعت 15:55
?? ??? ????? ??????!