سلام دوستان و اساتید
تفاوت بین پلاگین 3d camera tracker و ابزار tracker چیه؟
سلام دوستان و اساتید
تفاوت بین پلاگین 3d camera tracker و ابزار tracker چیه؟
?????? ???? ?? ??????? ?????? ??.
اولیش اینه که camera tracker خودش اتوماتیک نقاطی رو در نظر می گیره و ترکینگ می کنه
ولی در ابزار ترکر خود نرم افزار شما باید نقطه ها رو مشخص کنی...اصلا rotation میخوای یا نه ..scale هم به این صورت و ...........
خدا خیرتون بده یکی اومد جواب داد!
من یکی سوژه ایم برا خودم...دارم آموزش میبینم مثلا...حتی با یه چیزیم کار میکنم اما کسی دربارش سوال کنه نمیدونم چی باید بگم
. . .???? ???? ??? ????...
بزرگوار نه فقط برای شما بلکه برای عزیزانی که به این نرم افزارها علاقه دارن موضوعات فراره....اولیش اینه که یکسره رابطتون رو با نرم افزار قطع نکنید و هر روز تمرین رو در برنامه کاریتون بگذارید.......حتی شده روزی نیم ساعت که البته خیلی کمه
بعد اینکه ببینید ممنکنه بعضی پلاگینها فقط کافی باشه در حد نیاز سمتشون رفت و زیاد در موردشون تحقیق نکرد...البته اصلش اینه همیشه اطلاعات ادم کافی باشه
ولی فرضا پلاگینهای مهمی مثل اینهائی که نام بردید و مثلا praticular و.........واقعا لازمه در موردش تحقیق زیاد کنید...یکسره باهاش کار کنید چیز جدید کار جدید و..........چون واقعا نگاه می کنید در هر پروژه ای این پلاگینهای particular یک دستی یک پائی چیزی ازش در پروزه هست
موفق باشید
. . .???? ???? ??? ????...
نمیدونم دلیل احبار چیه.....ولی در کل نرم افزار جالبیه...یک دنیای جدید رو به انسان باز میشه در این نرم افزار........تلخی زیاد داره شیرینی هم زیاد داره
ان شالله که این اجبار به زودی تبدیل به علاقه بشه و مثل خیلی از دوستان که یک روز به سایت سر نزنن انگار چیزی رو گم کردند و خوابشون نمی بره شاهد این باشیم کارهای خوبی از خودتون رو در معرض بازدید دوستان قرار بدید
tracker معمولی افتر این عمل رو 2d انجام میده در حالی که 3d camera tracker این عمل رو بصورت 3d انجام میده...3d tracking در اصطلاح حرفه ای match moving گفته میشه,..3d tracker به این صورت کار میکنه که فاصله ی دوربین حقیقی رو نسبت به محیط میسنجه و خودش یک دوربین مثل اون fake میکنه تا نرم افزار بتونه اونارو بشناسه,افتر یه نرم افزار 2/5 بعدی هست و احتیاج به این نقاط داره تا شما در نهایت بتونی با استفاده از این نقاطی که اون دوربین fake میشناسدشون النمتهای جدید رو وارد صحنت کنی و با یک composite خوب توی صحنه بشونی,,3d tracking از یک footage 2d نقاط 3d رو میکشه بیرون...اگه بتونی درکش کنی سرتو میکوبی به دیوار از قدرت این تکنیک
ویرایش توسط notron : 07-06-14 در ساعت 22:24
??? ???? ??????? ???:?????/????/??????/??????? ? ???????
???? ????