سلام به برو بچ کار این track motion در افتر چیه اگه اموزشی داره بزارید ممنون
سلام به برو بچ کار این track motion در افتر چیه اگه اموزشی داره بزارید ممنون
عععععععععه!!!!!!
این چه سوالیه؟؟؟؟اون برای ردیابی یک نقطه هست...برای مثال اگه شما توی افتر افکت یک درخت رو روی زمین قرار بدید بعد دوربین بچرخه
درخت هم میچرخه..چون تشخیص نمیده که چجوری سر جاش بمونه..برای همین به وسیله ی این ابزار شما یه نقطه یا یه جسم که توی کل
فیلم توی کادر باشه رو انتخاب میکنی و اونو ترک میکنی...حالا شما برای درخت تعریف میکنی که باید بر حسب نقطه حرکت کنه.....
آموزش در این زمینه بیش از 10000000 توی نت وجود داره.....اینجور که معلومه شما مبتدی هستی و تازه شروع کردید.در پایین صفحه بر روی
لوگوی افترافکت کلیلک کنید و برید به اولین صفحه ها ...از اونجا آموزش ها رو دنبال کنید و بیاید جلو....اینطوری خود به خود از مبتدی تا حرفه ای رو
یاد میگیرید...
موفق باشید.
????? ? ???? ?? ?????....??? ???? ??? ???? ????
قبل از اینکه سوال مطرح کنین بد نیست اول برین اموزشای مقدماتی این سایتو ببینین بعد سوالاتونو بپرسین اقای هادی پور اینهمه زحمت کشیده فیلم اموزشی ساخته حالا شما همینجور از راه نرسیده میپرسی ترک موشن چیه
دوست عزیز این چه طرز صحبت با یه میهمانه؟؟؟خوب ایشون تازه کارن...و با سایت آشنایی کامل ندارن....ایشون با صداقت یه سوال رو پرسیدن
بعد شما اینطوری جواب میدید؟؟؟؟همین لحن ها باعث جروبحث میان اعضا میشه...
من از شما میخوام که به بزرگی خودتون ببخشید...و متنو ویرایش کنید تا باعت بحث نشه.
موفق باشید.
سلام این کارا میکنم عکس گذاشتم ولی نمیشه اخه ویدیو کوپیلوت فیلم 13 هست طرف با تفنگ خودکوشی میکنه میخوام اینطوریی کنم ولی با ترک موشن مشکل دارم
منظورتون چیه؟؟؟عکس گذاشتم چه ربطی به اون آموزش داره؟؟؟چه عکسی؟؟؟توی اون آموزش سر رو حذف میکنن و با ترک دنبال میکنن.
لطفا منظورتون رو واضح تر بگید...
مشکل من اونجاس که کله بازیگرم حذف نمیشه