سلام خسته نباشید
من پروزه موهو رو بعد که تو پریمیر تدوین کردم فرستادم مدیا انکودر برای اکسپورت ،بالا مدیوم بیت ریت 264 حالا 3 دقیقه شده تقریبا 40 مگ ،چه جوری حجمش رو کاهش بدم .ممنون
سلام خسته نباشید
من پروزه موهو رو بعد که تو پریمیر تدوین کردم فرستادم مدیا انکودر برای اکسپورت ،بالا مدیوم بیت ریت 264 حالا 3 دقیقه شده تقریبا 40 مگ ،چه جوری حجمش رو کاهش بدم .ممنون
با همون مدیا انکودر میتونید حجم رو پایین بیارید، ولی Handbreak رو برای رندر نهایی و فشرده سازی پیشنهاد میکنم استفاده کنید (خروجی فشرده تر با کیفیت بالاتری میتونید ازش بگیرید).
راهنمایی ها و دانلود از سایت/فروم.
با تنظیماتِ video کمی که آزمون و خطا کنید، چند تا پیش نمایش کوتاه بگیرید، بهترین تنظیمات رو که پیدا کردید آنوقت کل ویدیو رو با اون تنظیمات رندر کنید.
* ویدیوهای متفاوت نیاز به تنظیماتِ متفاوت خواهند داشت، برای مثال ویدیویی که دارای گرد و غبار و مه میباشد یا ویدیویی که پیچیدگی رنگی بالایی دارد، بیت ریت بالاتری نیاز خواهد داشت، ویدیویی که تعداد رنگ ها کمه و اشیاء ساده در آنها استفاده شده میتونند با بیت ریتِ پایین تری فشرده شوند. ابعاد ویدیو/تعداد فریم در ثانیه و موارد دیگری هم هست که باید بهشون توجه کرد، بعد از کمی تجربه و چند ویدیو حدوداً با تنظیماتِ پیش فرض و مناسب آشنا میشید و با یک نگاه به ویدیو میتونید تنظیماتِ خوبی براش انجام بدید.